Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Milla Jovovichs dotter Ever har vuxit upp – går i mammas fotspår

28 apr, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Milla Jovovichs dotter Ever har vuxit upp – går i mammas fotspår
Milla Jovovichs dotter Ever går onekligen i mammas fotspår då hon både kan titulera sig som fotomodell och skådespelare. Inte nog med att mor och dotter gillar samma typ av arbeten – de är även lika som bär. Se nya bilderna på ekipaget här!
Annons
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrarBrand logo
Kändisbarnen som är bästa vänner – tack vare sina föräldrar

Varför inte tillbringa lite kvalitetstid a lá mor och dotter på stan i Beverly Hills. Det var i varje fall det som Milla Jovovich, 46, och 14-åriga dottern Ever Anderson gjorde under veckan. Supermodellen tillika Hollywood-skådisen Milla Jovovich har tre barn – och nu var det alltså den äldsta i barnaskaran som fick umgås på tu man hand med sin kära mamma.

Lite mor- och dotter-spex på gatorna i Los Angeles.

Äldsta dottern går i mamma Milla Jovovich fotspår

Dottern Ever gör gärna som sin mor vad gäller karriär – hon är nämligen också skådespelare. Hon har bland annat dykt upp i Resident Evil: The Final Chapter, där spelade hon den yngre versionen av mamma Millas karaktär i tv-spelsfilmen. Senast hade dottern Ever en roll i Marvel-filmen Black Widow med bland andra Scarlett Johansson. Här framöver kommer vi även få se kändisdottern i planerade äventyrsfilmen Peter Pan & Wendy – där hon kommer få spela Wendy.

Annons

Utöver att hon fått bredda sina vingar inom skådespelaryrket, har hon precis som sin mor även fått äran att modella för stora modehus. I år är hon bland annat ansiktet utåt för modemärket Miu Miu.

”Det där är min unge!”, stoltserade mamma Milla i samband med att en del av Miu Miu-kampanjen lanserades.

Milla Jovovich och familjelivet

Milla Jovovich och filmregissören Paul W.S. Anderson, 57, har varit gifta sedan 2009 och har de tre döttrarna Ever Gabo, 14, Dashiel Edan, 7, och lilla Osian Osian Lark Elliot Jovovich-Anderson, 2, tillsammans. Det var för övrig i samband med arbetet av de första Resident Evil-filmerna i serien som Milla Jovovich träffade sin filmregissör till make!

Foto: TT/Instagram

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons