Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är Morden i Sandhamn säsong 9 – och nya intrigerna

17 apr, 2023 
AvJosefin Westin
FotografTV4
Morden i Sandhamn säsong 9
Morden i Sandhamn är här med en ny säsong.
Här är allt du vill veta om säsong 9: intrigerna, morden och karaktärerna.
Annons
5 serier du inte får missa 2023Brand logo
5 serier du inte får missa 2023

Dramaserien Morden i Sandhamn är baserad på böckerna om Sandhamn som skrivits av författaren Viveca Sten. Hon har hittills skrivit elva böcker och nu är det dags för säsong nio.

– Jag älskar att vi får ta vidare relationerna och historierna i Sandhamnsserien. Jag får så mycket engagemang och kärlek för min Nora. Känner mig stolt, säger skådespelerskan Alexandra Rapaport, enligt ett pressmeddelande.

Säsong 9 släpptes på C More den 3 april 2023 och på TV4 och TV4 Play den 17 april. Här är allt du vill veta om Morden i Sandhamn säsong nio: mord, intriger och kärlek.

Säsong 9 av Morden i Sandhamn

Morden i Sandhamn har varit otroligt populär och många har väntat på säsong nio.

I den nionde säsongen av Morden i Sandhamn väntar tre nya fall på skärgårdsön Sandhamn utanför Stockholm: kidnappning, människohandel och ett gammalt dubbelmord.

Morden i Sandhamn Alexandra Nicolai
Nicolai Cleve Broch och Alexandra Rapaport fortsätter reda ut sina känslor för varandra i Morden i Sandhamn säsong 9.

Förutom mordgåtor och andra våldsfall bjuder även Morden i Sandhamn precis som vanligt på kärleksintriger. I säsong nio fortsätter Nora och Alexander att förneka sina känslor för varandra. Redan i första avsnittet går Alexander på en blind date med stor potential. Pär börjar efterfråga större utmaningar på jobbet medan Alexander och Valpen fått ihop sitt samarbete. De har blivit ett radarpar och går från klarhet till klarhet.

Totalt väntar alltså tre nya fall under säsong nio.

Skådespelare i säsong 9

På rollistan finns som vanligt Alexandra Rapaport i huvudrollen som Nora men också norska skådespelaren Nicolai Cleve Broch som Alexander.

Här är övriga skådespelare.

  • Gustaf Hammarsten
  • Julius Fleischanderl
  • Anton Lundqvist
  • Jonas Malmsjö
  • Anna Sise

Serien regisseras av Mattias Ohlsson, producent är Martin Cronström och manusförfattarna Johan Widerberg och Sara Heldt.

Annons