Artikeln innehåller reklamlänkar
ErnstKirchsteiger

Foto: Cecilia Möller/TV4

Det här eventet är avslutat men är du sugen på liknande events så kika här! (länk till Aller media shop)

——

Ända sedan han var programledare i tv för första gången kring millenieskiftet med Sommartorpet har Ernst Kirschsteiger varit en självklar stjärna inom inredning. Tv-profilen är i botten utbildad formgivare, han jobbade som inredningsarkitekt på Ikea i 16 år, men han är också kock – utbildad på Grythyttan och han har även arbetat som restauranglärare parallellt med inredningen. Och den som har sett hans program vet att han även har en passion för trädgårdsarbete.

Och tillsammans med hans charmiga framtoning och underfundiga funderingar är det inte konstigt att han syns i rutan år efter år!

Läs även 14 oförglömliga citat från Ernst Kirchsteiger

Och nu har du även chansen att se Ernst live, i mars kommer han till de två Upplev Femina-eventen i mars, i Helsingborg och Göteborg, berätta om sin syn på inredning och om det finns rätt eller fel när man inreder. Biljetter till eventet i Helsingborg den 23 mars (slutsålt) och Göteborg den 30 mars köper du via länkarna här nedan – en härlig kväll med inspirerande föreläsare, god mat och dryck  utlovas!

Mest läst