Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Möt Ernst Kirchsteiger – köp biljetter till Upplev Femina

09 feb, 2017 
AvIda Gustafsson
Han är känd från tv med sin inredning, mat och böcker. Nu ska han föreläsa för Feminas läsare i Helsingborg och Göteborg. Möt folkkäre Ernst Kirschsteiger på vår härliga eventkväll Upplev Femina!
Annons
ErnstKirchsteiger
Foto: Cecilia Möller/TV4

Det här eventet är avslutat men är du sugen på liknande events så kika här! (reklamlänk)

——

Ända sedan han var programledare i tv för första gången kring millenieskiftet med Sommartorpet har Ernst Kirschsteiger varit en självklar stjärna inom inredning. Tv-profilen är i botten utbildad formgivare, han jobbade som inredningsarkitekt på Ikea i 16 år, men han är också kock – utbildad på Grythyttan och han har även arbetat som restauranglärare parallellt med inredningen. Och den som har sett hans program vet att han även har en passion för trädgårdsarbete.

Och tillsammans med hans charmiga framtoning och underfundiga funderingar är det inte konstigt att han syns i rutan år efter år!

Och nu har du även chansen att se Ernst live, i mars kommer han till de två Upplev Femina-eventen i mars, i Helsingborg och Göteborg, berätta om sin syn på inredning och om det finns rätt eller fel när man inreder. Biljetter till eventet i Helsingborg den 23 mars (slutsålt) och Göteborg den 30 mars köper du via länkarna här nedan – en härlig kväll med inspirerande föreläsare, god mat och dryck  utlovas!

Annons