Melissa McCarthy i Thunder Force, Evin Ahmad i snabba cash, och en katt i Pet Stars på Netflix i april

1:18

Efter reklamen: 7 orginalfilmer på Netflix som har premiär 2021

(1:18)

Ny månad betyder som vanligt nytt material på streamingtjänsterna. Här listar vi alla nya filmer, serier och dokumentärer som kommer på Netflix i april.

Nya serier på Netflix i april

Prank Encounters

Säsong 2

Handling: Skräckinjagande scener möter skrattretande spratt i den här dolda kameran-serien där vanliga människor ovetandes spelar huvudrollen i sin egen skräckfilm.

Premiär: 1 april

The Serpent

Säsong 1

Handling: Den hänsynslöse mördaren Charles Sobhraj valde ut sina offer bland västerländska resenärer i Sydostasien på 1970-talet. Baserad på chockerande verkliga händelser.

Premiär: 2 april

Snabba Cash

Säsong 1

Handling: En ambitiös affärskvinna, en charmig gängmedlem och en problemtyngd tonåring – under en desperat och smutsig jakt på pengar kolliderar deras världar.

Premiär: 7 april

The Wedding Coach

Säsong 1

Handling: Komikern (och den före detta bruden) Jamie Lee ger blivande äkta makar okonventionella men praktiska tips för att planera det perfekta bröllopet.

Premiär: 7 april

The Big Day: Collection 2

Säsong 1

Handling: För sex förlovade par får äktenskapet en spektakulär början i denna häpnadsväckande inblick i Indiens bröllopsindustri som omsätter flera miljarder dollar.

Premiär: 7 april

Dad Stop Embarrassing Me!

Säsong 1

Handling: En ensamstående pappa som äger ett sminkföretag kastas in i faderskapets invecklade värld när hans viljestarka tonårsdotter plötsligt flyttar in hos honom. Med Jamie Foxx i huvudrollen.

Premiär: 14 april

Tunna blå linjen säsong 2 – här är allt vi vet

The Circle

Säsong 2

Handling: Status och strategi kolliderar i ett socialt experiment där onlinespelare flörtar, fjäskar och falskspelar för att vinna priset på 100 000 dollar.

Premiär: 14 april

Sisyphus

Säsong 1

Handling: Efter en oförklarlig händelse kommer en intelligent ingenjör farliga hemligheter på spåren – och möter en kvinna från framtiden som letar efter honom.

Premiär: 15 april

Hello, Me!

HELLO, ME! på Netflix

Säsong 1

Handling: En miserabel och inte speciellt framgångsrik kvinna tror att hon tappat sin gnista helt. Men en dag uppdagar sig hennes yngre jag – och kräver en förändring.

Premiär: 15 april

Why Are You Like This

WHY ARE YOU LIKE THIS på Netflix

Säsong 1

Handling: Tre bästisar måste hantera jobb, fritid, identitetspolitik, dejter och vilda utekvällar i den här satiriska serien om några vänner i 20-årsåldern som bor i Melbourne.

Premiär: 16 april

Luis Miguel – Serien

Säsong 2

Handling: Den mexikanske sångaren och superstjärnan Luis Miguel har hänfört publiken i och utanför Latinamerika i flera årtionden. Den här serien är en dramatisering av hans liv.

Premiär: 18 april

Zero

Säsong 1

Handling: En italiensk serie om en blyg tonåring som kan göra sig osynlig, men som måste få kontroll över sin förmåga och lägga konstnärsdrömmarna på hyllan för att skydda sitt kvarter.

Premiär: 21 april

Shadow and Bone

Säsong 1

Handling: Ondskefulla krafter konspirerar mot en ung soldat när hon avslöjar en magisk kraft som kan få hennes värld att bli förenad. Baserad på Leigh Bardugos Grisha-trilogi.

Premiär: 23 april

Sexify

Säsong 1

Handling: När en ung kvinna och hennes kompisar utvecklar en sexapp leder deras efterforskningar i erotikens värld till nya självinsikter.

Premiär: 28 april

The Unremarkable Juanquini

Säsong 2

Handling: Vad händer när en magiker råkar trolla bort en brottsling? Jo, han och hans familj hamnar i knipa. I säsong 2 av The Unremarkable Juanquini får vi följa familjerna Morales och Orduz som försöker gömma sig från polisen. En dramakomedi fylld av magi, kaos och spänning.

Premiär: 30 april

Quiz: Para ihop rätt tv-hunk med rätt serie från 90-talet

The Innocent

Säsong 1

Handling: En man råkar oavsiktligt döda en person och hamnar i en mardröm. Precis när han tror att allt är över och att han är en fri man så ringer telefonen...

Premiär: 30 april

Pet Stars

en katt blir fotograferad i Pet Stars på Netflix

Säsong 1

Handling: En realityserie om djur vars ägare vill att de ska slå igenom på sociala medier.

Premiär: 30 april

Nya filmer på Netflix i april

SÄg bara ja

säg bara ja på netflix

Handling: Den obotliga romantikern Lotte får sitt liv vänt upp och ner när hennes bröllopsplaner går om intet – samtidigt som hennes självupptagna syster förlovar sig.

Premiär: 2 april

SKY HIGH

Handling: När mekanikern Ángel faller för Estrella dras han in i Madrids kriminella värld och blir en måltavla för en obeveklig polis.

Premiär: 2 april

Concrete Cowboy

CONCRETE COWBOY på netflix

Handling: En rebellisk tonåring tvingas åka till sin pappa som han aldrig träffat över sommaren och knyter oväntade band till en grupp storstadscowboys. I rollerna syns Idris Elba, Caleb McLaughing och Jharrel Jerome.

Premiär: 2 april

Madame Claude

Handling: I 1960-talets Paris når Madame Claudes inflytande långt bortom prostitutionens värld – tills en välbärgad ung kvinna hotar att förändra allt.

Premiär: 2 april

Have You Ever Seen Fireflies?

Handling: Det upproriska underbarnet Gülseren hanterar ensamhet, kärlek och smärta mot en bakgrund av politiska oroligheter och sociala förändringar.

Premiär: 9 april

Thunder Force

Handling: Två gamla barndomsvänner återförenas som en brottsbekämpande superhjälteduo efter att en av dem utvecklat en behandling som ger vanliga människor superkrafter. I rollerna syns Melissa McCarthy och Octavia Spencer.

Premiär: 9 april

Night in Paradise

Handling: En gangster som blivit måltavla efter en brutal tragedi gömmer sig på ön Jeju, där han lär känna en kvinna som kämpar med sina egna demoner.

Premiär: 9 april

New Gods: Nezha Reborn

Handling: Fantasyfilm om Nezha som lever ett tillbakadraget liv som varubud och racingfantast, men när han stöter på gamla fiender måste han återuppväcka sina krafter för att skydda sina närmaste.

Premiär: 12 april

The Soul

Handling: En åklagare och hans fru undersöker ett uppmärksammat mord på en affärsman och upptäcker ockulta kopplingar, samtidigt som de måste fatta ett livsavgörande beslut.

Premiär: 14 april

Ride or Die

ride or die på netflix

Handling: Rei hjälper kvinnan hon har älskat i flera år att lämna sin våldsamme man. Under den efterföljande flykten börjar deras känslor för varandra växa sig allt starkare.

Premiär: 15 april

Love and Monsters

Handling: För sju år sedan lyckades Joel överleva när monstren nästan utplånade mänskligheten. Nu måste han lämna sin mysiga underjordiska bunker för att hitta sin gamla flickvän.

Premiär: 14 april

Ajeeb Daastaans

Handling: Dessa fyra kortfilmer undersöker hur plötsliga händelser kan få de jobbiga känslor som ofta finns i sargade förhållanden att bubbla upp till ytan.

Premiär: 16 april

Into the Beat

into the beat på Netflix

Handling: En tonårig balettdansös upptäcker hiphopen av en slump och ställs inför ett omöjligt val: att följa i sina föräldrars fotspår, eller göra det hon brinner för.

Premiär: 16 april

Stowaway

Handling: En thriller med Anna Kendrick i en av huvudrollerna. Besättningen på en rymdexpedition till Mars måste fatta ett omöjligt beslut när en fripassagerare äventyrar allas liv ombord.

Premiär: 22 april

Tell Me When

Handling: Arbetsnarkomanen Will tar en paus från det hektiska livet i Los Angeles för att uppfylla sin farfars sista önskan: att besöka sevärdheterna i Mexico City och bli kär.

Premiär: 23 april

7 kärlekspar från tv-serier – som är tillsammans i verkligheten

Things Heard & Seen

Handling: Ett par från Manhattan flyttar till en by i Hudson Valley och upptäcker att deras äktenskap bär på ett olycksbådande mörker. Baserat på den hyllade romanen av Elizabeth Brundage.

Premiär: 29 april

THE DISCIPLE

Handling: En klassisk sångare drabbas av en existentiell kris när det han strävar efter blir allt för svårfångat. En film om självtvivel, uppoffring och en inre kamp.

Premiär: Ej bestämt datum

Nya dokumentärer på Netflix i april

De Magiska Anderna

Säsong 2

Handling: Res från Argentina till Colombia, genom Sydamerikas bergslandskap, och lär känna de människor vars starka band till Anderna har format deras liv.

Premiär: 1 april

Worn Stories

Handling: I denna roliga, varma och gripande dokumentärserie berättar vanliga människor fascinerande och udda historier om klädesplagg som betytt mycket för dem.

Premiär: 1 april

Dolly Parton: A MusiCares Tribute

Handling: I en stjärnspäckad kavalkad av musik och minnen hyllar flera legendariska artister Dolly Parton när hon utses till årets person av den ideella organisationen MusiCares.

Premiär: 7 april

This Is A Robbery: Världens största konstkupp

Handling: Året är 1990 och två män utklädda till poliser lurar sig in i ett museum i Boston, där de stjäl konstverk värda en förmögenhet. Det här är historien om den ökända kuppen.

Premiär: 7 april

Sann kärlek: Berättelsen om sex förhållanden

Handling: Sex par från olika delar av världen diskuterar kärlek och sina långvariga relationer i dessa intima och ömsinta porträtt som filmats under ett helt år.

Premiär: 13 april

Why Did You Kill Me?

Handling: Gränsen mellan rättvisa och hämnd suddas ut när en förkrossad familj använder sociala medier för att hitta personerna som låg bakom mordet på 24-åriga Crystal Theobald.

Premiär: 14 april

Naturens färger med David Attenborough

Handling: Zoologen och programledaren David Attenborough reser runt i världen för att utforska hur djuren använder sig av färger för att överleva.

Premiär: 22 april

Headspace: En guide till sömn

Handling: Lär dig sova bättre med Headspace. Varje avsnitt reder ut missuppfattningar, kommer med tips och avslutas med en guidad avkoppling.

Premiär: 28 april

Searching for Sheela

Handling: Journalister och fans möter Ma Anand Sheela när den ökända före detta talespersonen för Rajneesh-rörelsen återvänder till Indien för att ge intervjuer.

Premiär: Ej bestämt datum

Sevärda dokumentärer att streama på Netflix i mars

Foto: Netflix

Utvald läsning

Femina