Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Niclas Wahlgrens son Tim har vuxit upp – därför syns han inte i tv

07 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografKarin TÖrnblom/TT
Niclas Wahlgren och Tim Wahlgren
Att Niclas Wahlgren har sonen Kit med Laila Bagge vet de flesta, men radioprofilen har också sonen Tim från en tidigare relation.
Tim är dock en av familjemedlemmarna i klanen Wahlgren som valt att hålla sig borta från rampljuset.
Så här ser Tim ut i dag – och därför ser man honom så sällan på sociala medier.
Annons
Bianca Ingrosso berättar om bulimi - se klippet från Wahlgrens värld härBrand logo
Bianca Ingrosso berättar om bulimi - se klippet från Wahlgrens värld här

Radioprofilen Niclas Wahlgren, 54, fick sonen Tim Wahlgren, 30, med exet Mia Bodén 1989. Tim synts här och där på sociala medier och i offentliga sammanhang under uppväxten, ofta i sällskap av pappa Niclas på olika tillställningar, som Diggiloo och Melodifestivalen.

Tim har dock blivit en av medlemmarna i familjen Wahlgren som valt att ta ett steg bort från offentligheten.

Tim har aldrig synts i faster Pernilla Wahlgrens och kusinen Bianca Ingrossos program Wahlgrens värld, och syns inte heller på sin pappas Instagramkonto. När Niclas Wahlgren publicerade en bild på sig och sonen Kit, som han har med exfrun Laila Bagge, fick han en vass kommentar av en följare.

”Och den stora sonen då? Duger inte han?”, undrade personen i kommentarsfältet till bilden.

Annons

Niclas Wahlgren tog inte lätt på påhoppet – utan svarade irriterat att personen inte vet någonting om hans relation med sin äldsta son.

”Gulligt av dig att du är så omtänksam. Men eftersom jag känner honom lite bättre än du (som inte har en aning om något) så vill han helst slippa vara med på bild och det får man respektera”, skriver Niclas Wahlgren.

Tim ställer dock ibland upp på bild – kanske särskilt när det är farmor Christina Schollin som vill ha en fin bild på männen i sitt liv. I samband med Niclas Wahlgrens födelsedag publicerade Schollin en bild på maken Hans Wahlgren, sonen Niclas Wahlgren och sonsonen Tim Wahlgren.

”Tre generationer Wahlgren på Niclas kalas: Hans, Niclas och Tim! Love you”, skrev Christina Schollin till bilden, följd av tre röda hjärtan.

Annons