Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Nicole Falciani bekräftar relationen – visar upp nya killen

04 sep, 2020 
AvStina Dahlgren
nicole-falciani-ny-kille-elle
Nicole Falciani bekräftar att hon funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från Eric Saade. I en video på Youtube visar hon för första gången upp sin nya pojkvän.
Annons
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020Brand logo
KÄNDISARNA SOM FÖRLOVAT SIG 2020

SFör fem år sedan blev influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade ett par. På nyårsafton 2018 friade Eric och efter ett självklart ”ja” så var bröllopsplanerna snabbt i gång.

Nicole Falciani och Eric Saade gör slut

Nicole Falciani bloggar på ELLE och har flitigt delat med sig om tankar, idéer och förberedelser inför den stora dagen. Bröllopet skulle ägt rum i Toscana i Italien nu i maj, men på grund av coronapandemin tvingades de att skjuta fram den stora festen.

Strax innan bröllopet skulle ha gått av stapeln kom chockbeskedet. Paret hade gått skilda vägar.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev Nicole Falciani på Instagram.

”Har gråtit hur mycket som helst”

Eric Saade flyttade ut ur parets gemensamma lägenhet och idag har de två ingen kontakt med varandra. Nicole Falciani har varit öppen både på Instagram och i bloggen på ELLE om hur hon mår.

Annons

– Första veckorna efteråt var katastrof, det kändes som att leva i ett vakuum, en parallell värld. Jag har gråtit hur mycket som helst. Ett tag undrade jag hur mycket en person kan gråta, för det kändes helt orimligt. Var kommer all den här vätskan ifrån? Men jag tror att det var bra, att få utlopp för känslorna och inte hålla dem inne, sa hon i en exklusiv intervju med ELLE tidigare i somras.

Nicole Falciani visar upp nya pojkvännen

Nu verkar det dock som att lyckan har vänt för Nicole Falciani. Den senaste tiden har hon vid flera tillfällen hintat om att hon träffar någon. I en video på Youtube från en resa till Albanien bekräftar hon nu att hon funnit kärleken på nytt.

– Jag är här i Albanien med…. min kille, och han är halvalban. Så vi är här för att hälsa på hans familj, säger Nicole Falciani i videon.

I videon syns paret bland annat mata sköldpaddor ihop och träna, och vid flera tillfällen verkar det också som att det är pojkvännen som filmar Nicole Falciani.

nicole falciani tränar med sin nya pojkvän
Här tränar paret tillsammans och man får för första gången en glimt av pojkvännens ansikte.

Lite senare åker paret iväg och äter middag på restaurang, och i taxin hem visar Nicole Falciani upp sin nya kärlek på nära håll.

nicole falcianis nya pojkvän i närbild åker bil
Nicole Falcianis nya pojkvän!

Vad den nya pojkvännen heter eller vem han är är ännu oklart. Nicole Falciani har inte berättat de detaljerna än.

Foto: TT , Instagram, Youtube

LÄS MER:

Annons