Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"
1:14

Efter reklamen: Nicole Falciani om programledardebuten i Paradise Hotel: "Känns helt sinnessjukt"

(1:14)

Slå på ljud

I intervjuprogrammet Intimt med Björken gör Nicole Falciani klart att hon fortfarande är förbannad på ex-fästmannen Eric Saade. ”Han är ett svin”, säger hon samtidigt som hon skrattar. Och visst kan man förstå henne, att bli dumpad strax innan det planerade bröllopet sätter väl sina spår.

Det var i maj förra året som Nicole Falciani och Eric Saade skulle gått och knutit hymens band med varandra, men så plötsligt valde Eric att göra slut på relationen strax innan bröllopet.

”Den person som jag trodde var mitt livs kärlek beslutade sig att lämna min sida. Veckor innan vi skulle bli vi för alltid. Jag hamnade i ett chocktillstånd”, förklarade Nicole Falciani i en Youtube-video samtidigt som hon berättade hur den efterföljande ångesten åt upp henne inifrån.

”Det kändes verkligen som om jag skulle dö”, säger Nicole och beskriver händelsen som det största traumat i hennes liv.

Därför döpte Carina Berg dottern till Juno – berättar om namnvalet

Därför vill Nicole att det inte går bra för Eric

I den nya intervjun förklarar Nicole Falciani att ex-paret inte setts sedan det att Eric (enligt Nicole) hux flux valde att göra slut. När Martin Björk frågar om Nicole hoppades på att Eric Saade inte skulle vinna nu under Melodifestivalen, svarar Nicole ja! Nicole Falciani ville alltså att det skulle dåligt för Eric Saade under Mellon.

– Haha, ja men hallå det är väl klart man gör, säger hon samtidigt som hon slår fast att hon kommit över Eric Saade, men inte det han gjorde mot henne. Nicole Falciani gör även klart att hon utöver önskar att det går dåligt för exet i Mellon – inte önskar sin före detta fästman någon som helst lycka eller välgång.

– Haha, ja men jag är ju en person som kan vara arg väldigt länge. Jag kommer ju ihåg personer från lågstadiet som jag är sur på, skrattar hon samtidigt som hon skämtar om att hon nog har en hel del problem.

Nicole Falcianis första ord om relationen till Eric Saades tjej

Nicole Falcianis nya pojkvän Adem Berisha

Men trots att Nicole Falciani hyser agg mot sin tidigare fästman Eric Saade har hon lyckats lappa ihop hjärtat och gått och blivit kär i Adem Berisha. Paret som firade sex månader nu i januari planerar även flytta till Italien i ett år. Paret planerar att bo i Rom och nu håller Nicole Falciani på att bli italiensk medborgare.

– Båda mina föräldrar är italienare men italienska ambassaden i Sverige är inte så moderna av sig så det har tagit väldigt lång tid. Pappa fick enligt den italienska ambassaden en dotter för två år sedan.. det är jag. Innan dess har inte jag funnits.. Så han är även ogift enligt dem och har varit utan barn. Så jag håller på att bli italiensk medborgare nu men det lär väl ta några år, skrattade hon när hon gästade Youtube-showen Över bordet som drivs av duon Tom & Petter.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohens markering mot varandra på Instagram

Foto: TT/Instagram

Mest läst