Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

Nicole Falciani och Eric Saade bröt upp i maj i år, månaden de först planerat att gifta sig. På grund av corona sköts bröllopet fram till september, men när relationen istället fick ett plötsligt slut blev det inget bröllop alls.

Det var Eric som valde att lämna relationen, och Nicole har därefter pratat en hel del om sorgen över hans beslut. Men fyra månader senare mår Nicole bra igen, hon känner att hon är på precis den platsen i livet som hon vill vara på.

– Jag önskar att jag kunde gå tillbaka till Nicole i maj, och berätta det. Att det kommer att bli bra, du kommer bli glad igen, och du kommer blir lycklig, säger Nicole Falciani i en ny video på Youtube.

”Jag har dagar då det fortfarande känns tufft”

Men att det fortfarande finns dagar som är tyngre än andra hymlar hon inte med.

– Jag har dagar då det fortfarande känns tufft. Helgen som var var lite tuff, för det var helgen som Eric och jag skulle gift oss. Men utöver det så har jag mått otroligt bra den senaste tiden. Men jag antar att jag kommer att ha såna dipar titt som tätt, och det är fullt normalt, säger Nicole.

Så är Nicole och Erics relation idag

Eric Saade och Nicole Falciani har idag ingen kontakt. I den nya videon förklarar Nicole varför.

– Jag vill inte ha någon kontakt med honom, jag känner inget behov av att ha honom i mitt liv för han har sårat mig så extremt mycket. Så vi har ingen kontakt alls, och vi har inte haft någon kontakt på väldigt länge. Vi hade lite kontakt till och från i somras gällande möbler och abonnemang, det praktiska som behövde fixas, säger hon och fortsätter:

– Vi har inte haft någon kontakt alls gällande andra saker sen han gjorde slut, för jag kände ganska fort när han gjorde slut att jag inte kunde ha dig i mitt liv om jag ska kunna komma över dig.

LÄS MER:

Gravida Penny Parnevik ryter ifrån efter hårda kritiken

Bilden på Greta Thunberg som liten – får följarna att reagera

Sexterapeuten svarar: 10 vanliga saker som par bråkar om

Mest läst