Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Nicole Kidmans sorg över barnen – efter åren med Tom Cruise

20 aug, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
nicole kidman berättar att hon önskar hon skaffat fler barn.
Nu gör skådespelaren Nicole Kidman klart att hon önskar att hon skaffade fler barn när det begav sig. Trots att hon har fyra ungar i dagsläget berättar hon att barn är det bästa hon vet.
Annons
TV: Se Nicole Kidmans romanser genom årenBrand logo
TV: Se Nicole Kidmans romanser genom åren

Skådisarna Tom Cruise, 59, och Nicole Kidman, 54, var ett par under hela 90-talet. De träffades under inspelningen av filmen Days of Thunder och gifte sig på juldagen samma år som den hade premiär. Under sina år tillsammans adopterade de två barn, dotter Isabella ”Bella” Kidman Cruise, 28, och Connor Cruise, 26.

Sedan 15 år tillbaka är Nicole Kidman gift med sin countrysångare till make Keith Urban, 53. Tillsammans har de döttrarna Sunday, 13, och Faith, 10. I en ny intervju med magasinet Marie Claire förklarar nu Nicole Kidman att hon bär på en stor sorg när det kommer till barn.

Nicole Kidman: ”Jag hade inget val”

Nicole Kidman gör nämligen nu klart att hon önskar att hon skaffat flera barn, eftersom att barn är enligt henne det mest underbara med livet.

Annons

– Jag önskar att jag hade fler barn, men jag hade dessvärre inget val, säger Nicole Kidman i intervjun och slår fast att hon ”önskar att jag hade tio barn”.

– Men det är okej, jag har fått chansen att bli mamma till andra barn. Jag har sex syskonbarn och jag är gudmor till tolv. Jag älskar barn och allt som de gör. Barn är så gulliga och knäppa, roliga, ofiltrerade. Att få se barn växa upp och sedan släppa dem fira, det älskar jag, fortsätter Nicole Kidman.

Nicole Kidmans relation till döttrarna

Härom veckan delade Nicole Kidman även med sig av en inblick i sin nuvarande relation med sina yngre döttrar Sunday och Faith.

– Jag brukar förklara för tjejerna att de är globala ungar, dem får ju resa ut och runt i världen. Mina döttrar har vänner över hela jorden, berättade Nicole Kidman i det amerikanska programmet The Project.

– Men tjejerna klagar över att de behöver flytta så ofta, det har ju blivit deras livsstil nu. Men vi håller samman familjen, och det är det viktigaste, gör skådespelaren klart och menar att det är bättre att alla är tillsammans istället för att hon eller maken åker iväg på jobb på andra sidan jordklotet i ett halvår.

Annons

– Vi har två väldigt roliga tjejer, och jag ser fram emot att se vad de kommer pyssla med i framtiden.

Nicole med maken och döttrarna i februari 2021.

Nicole Kidmans relation till barnen Isabella och Connor

Dock verkar det inte som att Nicole Kidman har samma starka band till sina äldre barn, Isabella och Connor, som hon har tillsammans med ex-maken Tom Cruise.

Relationen mellan Nicole Kidman och de två barnen sägs vara ganska dålig, och mamman har själv valt att inte prata så mycket om dem.

– Jag är väldigt privat om det, har hon tidigare sagt i en intervju.

– Jag måste skydda dessa relationer. Jag vet till 150 procent att jag skulle offra mitt liv för mina barn, för det är vad jag är menad till att göra.

En av anledningarna till att det knakat i relationen sägs vara att barnen gått samma väg som sin far och anslutit till scientologerna som uppmanat i alla fall dottern att ta avstånd från sin mamma.

Tom Cruise och Nicole Kidman under premiären av Eyes Wide Shut i London 1999.
TV: Se Nicole Kidmans stilresa genom årenBrand logo
TV: Se Nicole Kidmans stilresa genom åren
Annons