Jenny och Niklas Strömstedt

Efter reklamen: Spana in Strömstedts lantställe på Dalarö

Slå på ljud

Att kärleken blomstrar mellan tv-profilen Jenny Strömstedt och artisten Niklas Strömstedt har nog inte undgått någon. Paret träffades när de flyttade in 100 meter från varandra och började se varandra på samma kafé – och resten är historia.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, har Niklas Strömstedt berättat i Tillsammans med Strömstedt innan han fick snabbt mothugg av sin fru.

– Det var inte riktigt så. Jag kanske skickade ett sms, men det var du som ville att vi skulle ses. Hela upplevelsen är att det var du som raggade upp mig. Du är ju en gammal popstjärna som var stor på nittiotalet, så du tror att alla tjejer som pratar med dig raggar upp dig.

Maja Strömstedt om valet att ta bort sin mammas efternamn

Niklas Strömstedts fina hyllning till Jenny

På sociala medier är paret flitiga på att dela med sig av kärleksfulla hyllningar till varandra. Nyligen fyllde Jenny Strömstedt 50 år och Niklas Strömstedt passade på att formulera en kärlekshyllning till Jenny på hennes speciella dag.

”Den här människan alltså. Som plötsligt mitt i allt kom och gjorde mitt liv så mycket ljusare och roligare. Som tillförde fnitter och löjl, inspiration och lust, katter och sammanhang och inte minst värme och kärlek. I dag fyller hon 50 år och jag hurrar, jublar, och är så glad och tacksam över att få vara där hon är. Grattis älskade Jenny!”, skrev han kärleksfullt på Instagram.

”Hurra hurra för Jempa”

Men det var inte bara på hemmaplan som tv-profilen blev uppvaktad, hon blev också firad med marsipantårta av programledarkollegan Steffo Törnquist. Något som Steffo delade med sig av på Instagram.

”I morse uppvaktade vi Jempa på 50-årsdagen. Självklart tappade hon prinsesstårterosen efter några sekunder. Det är ju bland annat därför man tycker så mycket om henne. Hurra hurra för världens bästa Jempa!”, skrev Steffo Törnquist.

Mest läst