Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Nour El Refai om ålderskrisen: “Känner mig inte ung och vacker längre”

17 sep, 2021 
AvJessica Rådne
nour el refai
För två år sedan blev Nour El Refai mamma till en liten son. Nu känner hon att åldern börjar komma ikapp henne – och det är inte uppskattat.
Annons
TV: Så träffades Nour El-Refai och Henrik SchyffertBrand logo
TV: Så träffades Nour El-Refai och Henrik Schyffert

– Jag tycker det är jobbigt att åldras, säger Nour El Refai, 33, i ett nytt avsnitt av sin och pojkvännen Henrik Schyfferts podcast Nours poddelipodd. Och Henrik.

Nour menar att människor har börjat reagera på att hon ser äldre ut än vad hon är, och hon har därför fundera på åtgärder mot åldrandet.

Får reklam för ansiktsyoga

Henrik Schyffert som själv är 53, alltså 20 år äldre än Nour, frågar om hon inte längre känner sig ung och vacker? Svaren blir nej.

Nour tar upp hur de i ett tidigare poddavsnitt pratat om botox och att det förvisso inte är aktuellt för henne att testa, men att sociala medier tycks ha överhört deras samtal om saken. Hon misstänker det eftersom att det nu börjat dyka upp reklam för ansiktsyoga i hennes flöden.

Annons

– Man gör olika övningar med ansiktet, man lyfter och masserar på ett visst sätt, övningar med ansiktet, och då tar man bort vissa rynkor, förklarar hon för sin komikerpojkvän.

Skyller på sina gener

Nour tvivlar samtidigt på att det skulle förhindra åldrandet att börja med ansiktsyoga. Hon konstaterar att hur du ser ut med åldern trots allt är ärftligt.

– Det går inte att fightas mot fulhet och att åldras, säger Nour och menar att alla människor går samma öde till mötes.

Alla går långsamt åt fulare och äldre...

Nour konstaterar att det finns enkla saker i vardagen som hon kan ta till innan hon ger efter för skönhetsingrepp och reklam för ansiktsyoga.

– Om jag vill se pigg och fräsch ut, jag kan också sluta gå runt i mjukis och fixa håret lite. Det är väldigt enkla grejer men jag gör inte det!

Nour och Henrik har levt som särbor

Nour och Henrik har varit ett par i åtta år. För två år sedan fick de sitt första gemensamma barn, sonen Sami. I somras tog de ett stort steg i relationen genom att för första gången flytta ihop.

– Vi har liksom bott ihop alltid, men på olika ställen. Nu är vi på ett ställe. Så det är ingen större skillnad, menade Henrik Schyffert i en intervju med Expressen.

Källa: Aftonbladet

Foto: TT

TV: Veckans snackisar du inte vill missaBrand logo
TV: Veckans snackisar du inte vill missa
Annons