Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Nour El Refai regisserar ny serie – Oscar Zia i en av huvudrollerna

10 feb, 2021 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
nour el refai ler, hon har utsläppt hår och rosa stickad tröja
Nour El Refai debuterar som regissör i en ny serie på discovery+. Under 2021 kommer serien om ung kärlek, vänskap och livet ha premiär, och i huvudrollerna syns bland annat Oscar Zia och Lancelot Ncube.
Annons
Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i SkavlanBrand logo
Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i Skavlan

Vi är vana att se henne framför kameran i filmer och serier som Min pappa Marianne, Landet Lyckopiller och Bonusfamiljen. Nu ställer sig Nour El Refai istället bakom kameran och gör debut som regissör.

Nour El Refai regisserar ny serie på discovery+

På den nya globala streamingtjänsten discovery+ ska hon nu skapa en serie som skildrar ung kärlek, vänskap och livet.

– Det har varit min stora dröm de senaste tio åren att få regissera och jag är så glad att jag äntligen får chansen att skriva och skapa en dramaserie. Mest stolt är jag över casten, som är noga utvald och kommer göra den här debuten så bra som den bara kan bli, säger Nour El Refai i ett pressmeddelande.

Serien är baserad på den danska tv-serien Sjit Happens vars fem säsonger som gick mellan 2012 och 2017 blev en stor succé i Danmark. Förutom att regissera har Nour El Refai även sett till att manuset anpassats till ett svensk relationsdrama.

Annons

Oscar Zia och Lancelot Ncube skådespelare i nya serien

Casten i serien består av en rad unga stjärnskott, bland annat Oscar Zia (Cryptid), Yandeh Sallah (Eagles), Lancelot Ncube (Kalifat), Josefin Rheborg och Malte Gårdinger. Nyligen la Nour El Refai ut en bild på Instagram på alla skådespelare samlade i en soffa.

”Får inte berätta alla läckra detaljer än men jag kan berätta att dessa 5 utgör huvudcasten, mina älskade huvudroller! Kommer att kunna ses på Discovery + i sinom tid. Möt Yandeh Sallah, Oscar Zia, Josefin Rheborg, Lancelot Ncube, Malte Gårdinger. FINASTE GULLISARNA NÅNSIN!” skrev Nour El Refai till bilden.

Serien spelas in under våren och har premiär senare under 2021. Titeln är ännu okänd.

Foto: Instagram, discovery

LÄS MER:

Annons