Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Nour El Refai släpper podcast med Henrik Schyffert: "Så glad"

18 jun, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Nour El Refai och Henrik Schyffert tar nu nästa stora steg i förhållandet – de har nämligen blivit med podcast!
Annons
Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i SkavlanBrand logo
Nour El Refai om Henrik Schyffert och särbolivet i Skavlan

Nour El Refai och Henrik Schyffert har varit ett par i över sju år. I oktober förra året föddes deras första gemensamma barn, sonen Sami. Men parets beslut att fortsätta leva som särbos efter födseln är något som ibland ifrågasätts. Själva ser de inga problem i att bo som de faktiskt har gjort sedan de träffades:

– Vi ser ingen anledning till att flytta ihop. Om vi älskar det här, varför då ändra på det? Det är möjligt att vi känner annorlunda om två eller fem år, men just nu är det perfekt, har Nour tidigare sagt i en intervju med tidningen ETC.

”Efter över sju år tillsammans vågade vi ta steget”

Nu passerar paret ytterligare en viktig milstolpe i sin relation – en gemensam podcast:

”Jag kan inte fatta att vi har gjort det!! Efter över sju år tillsammans vågade vi ta steget. Han frågade om han fick vara med i min podd och jag sa JAAAA. Den heter Nours poddelipodd. Och Henrik och den finns där poddar finns. Ni kan lyssna från och med nu. Jag är så glad att vi gör det här, älskling”, skriver komikern och skådespelerskan i ett nytt inlägg på Instagram.

Annons

Här kan du lyssna på Nour El Refai och Henrik Schyfferts podcast

Det första avsnittet, Fredrik Lindström trummar naken, har redan släppts där poddar finns.

Så här lyder poddens programbeskrivning, enligt ett nytt pressmeddelande:

”Nour El Refai och Henrik Schyffert har inte bara gjort en väldigt lyckad bebis tillsammans, nu tar de det ännu större steget och skaffar en podd ihop. I första avsnittet får vi bland annat höra om Nour & Henriks arbetslöshet på grund av Covid-19, en utlöst ”hövding”, frågeställningar kring hur det låter när Fredrik Lindstöm trummar naken, om män i Tesla kan suga av sig själva och mycket, mycket mer.”

Avsnitt två släpps onsdag den 24 juni.

Foto: Magnus Hallgren/DN/TT//Instagram

LÄS MER: 

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons