Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Nu avslöjar Zara Larsson hur mycket pengar hon faktiskt tjänar

04 apr, 2019 
AvEmma Castman
När Zara Larsson gästade programmet Q&A valde hon att svara på frågan om hur mycket pengar hon tjänar i månaden. Och summan hintar om att det absolut inte går någon nöd på vår svenska superstjärna.
Annons

Nyligen gästades Expressens intervjuserie Q&A av ingen mindre än vår svenska superstjärna Zara Larsson – och i programmet avslöjade hon både det ena och det andra. Bland annat svarade hon på hemligheten bakom sina framgångar, och passade på att tacka sina fans för att det har gått så bra för henne.

”Det är självklart tack vare alla som har lyssnat på min musik. Jag tror att jag hade väldig tur, och jag har jobbat väldigt hårt. Jättebra folk som har jobbat och slitit för mig bakom kulisserna. Jag har gjort saker som känns bra för mig.”

Zara Larsson om sin lön: ”Ibland är det en miljon”

Zara Larsson väljer också att svara på frågan om hur mycket pengar hon tjänar, och det visar sig att superstjärnans månadslön skiljer sig åt rejält.

”Jag får inte pengar månadsvis: ”Här får du fem kronor”. Ibland får man fem kronor en månad, och nästa månad är det sexsiffrigt. Ibland är det 200 000. Ibland är det en miljon, ibland två. Det kommer lite, och sen kommer det inte.”

Annons

Berättar om rädslan över att inte hålla måttet

Trots att Zara Larsson har haft flera stora internationella framgångar – och nått miljontals följare på både Instagram och Twitter erkänner hon i programmet att det faktiskt finns en rädsla för att inte kunna hålla framgångarna vid liv.

”Jag tar det verkligen inte för givet. Jag har en inbyggd rädsla, varenda show tror jag att det kommer typ fem personer. Den här framgången jag har nu är inte ens i närheten av var jag vill, jag har en lång väg att gå. Jag blir nervös, och det kanske är för att jag bryr mig också.”

Samtidigt säger stjärnan att hon förstår att en lång musikkarriär går upp och ner.

”Livet och min karriär kommer inte vara uppåt hela tiden. Ibland går det ner för att det ska gå upp sen igen. Ens värde ligger egentligen inte i streamsen.”

Foto: Beretta/Sims/REX/Shutterstock/TT

Läs mer:

Annons