Vänner-Vem där?

10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner
Slå på ljud

Sällskapsspel är något av det bästa tidsfördrivet som finns. Men även om det finns många sjukt roliga nya spel, så är det något särskilt med klassiska spel, framför allt de man spelade som barn.

Och vem har inte spelat parti efter parti av Vem där? i låg- och mellanstadiet?

Vem där? Rachel, Joey, Ross – eller någon bifigur?

Konceptet är precis som det vanliga Vem där? Men förutom att fråga ”är du en kvinna?” (alltid bästa inledningsfrågan) eller ”har din person brunt hår?” kan du i Vänner-versionen fråga saker som ”tycker din person inte om att dela mat?” eller ”är din person skild?”.

Vänner som Vem där?

Vem där? Ugly naked guy?

Förutom originalcasten: Phoebe, Joey, Monica, Ross, Rachel och Chandler, får du återuppleva dina bästa Vänner-ögonblick genom personer som Gunther, Janice, Ursula och Ugly naked guy (hade blivit en ganska kort omgång annars).

Här kan du köpa Vem där? som Vänner och andra populära serier

Spelet finns att köpa hos Etsy, som skickar till Sverige. Tyvärr blir det en slant för spel och frakt tillsammans, men är du ett äkta Vänner-fan är det en skatt som roar dig i många år. Men – om du vill komma lite billigare undan och redan har ett gammalt spel som ligger hemma på vinden, finns bilderna även att köpa som nedladdningsbara. Bara att skriva ut och köra igång ett spelmaraton!

Bäst av allt? Det finns inte bara i Vänner-upplaga! De nya Vem där?-spelen finns som Gilmore Girls, Game of Thrones, The Office, Seinfeld, Riverdale, New Girl, Grey’s Antomy, One Tree Hill och flera andra populära serier!

Här kan du köpa de olika Vem där?-spelen. 

Foto: Etsy/TT

LÄS MER:

Så gick det sen för skådespelarna i Vänner

Återföreningen av Vänner skjuts upp på grund av corona

Roliga sällskapsspel för vuxna att fördriva tiden med

 

Mest läst