Under julhelgen gifte sig skådespelerskan Hilary Duff med artisten och musikproducenten Matthew Koma. Paret träffades för tre år sedan, och i maj 2019 förlovade de sig.

”Han bad mig om att bli hans fru” skrev Hilary Duff på Instagram tillsammans med en bild på en stor diamant på sitt finger, när hon offentliggjorde förlovningen.

Ett par dagar innan julafton gifte sig stjärnparet, och enligt People ägde bröllopsceremonin rum i Hilarys och Matthews egna hem i Beverly Hills i Los Angeles. En källa till tidningen meddelade att det var ett intimt bröllop där bara familj och nära vänner var inbjudna.

Visar upp bilder från bröllopet

Den 23:e december la Hilary Duff upp en första bild från bröllopet på Instagram. Hon publicerade då ett foto där hon och Matthew Koma poserar framför en bil med texten ”Just married” skriven på bakrutan. På sig har hon en klänning med långt släp och öppen rygg, designad av Jenny Packham.

Sedan dess har Hilary Duff lagt upp ytterligare bilder från bröllopet, föreställande både sig själv i klänningen och gruppbilder på sin familj.

”Den mest magiska dagen och natten tillsammans med den jag älskar”, skrev hon som text till en bild.

”På riktigt ledsen över att den här dagen försvann så snabbt”, skrev hon till en annan.

På ett foto ser man när Hilary Duff och Matthew Koma skär upp sin bröllopstårta, och då går det även att se att bruden har bytt om från sin vita bröllopsklänning till en tvådelad kreation i guldglitter. Till setet bär hon guldfärgade örhänge och har håret uppsatt i en låg hästsvans.

Foto: TT

Läs mer:

Hilary Duff har gift sig – visar upp bröllopsklänningen

Izabella Scorupco har gift sig – se bilderna från bröllopet!

Första bilderna från Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons bröllop

Mer läsning

Femina