Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Ny trailer till Game of Thrones säsong 8 – och spikat premiärdatum

14 jan, 2019 
AvSofia Börjesson
Efter två års (en evighets) väntan ser vi äntligen ljuset i tunneln. Den 15 april kommer den åttonde och sista säsongen av Game of Thrones. Se den senaste teaser-trailern här!
Annons

För bara en månad sedan fick vi en första teaser-trailer till den efterlängtade och avslutande säsongen av Game of Thrones (säsong 8) – och nu kommer alltså ännu en.

I den nya trailern, Crypts of Winterfell, får vi se syskonen Jon Snow, Arya Stark och Sansa Stark skrida genom Winterfells mörka krypta där statyer av Stark-generationer står uppradade. Längst in i den mörka kryptan hittar de statyer av sig själva, och sedan börjar plötsligt luften bli kall och golvet frostas, och syskonen drar sina vapen.

Trailern är lite mardrömslik, men huruvida glimtarna upplevs i vaket eller sovande tillstånd hos karaktärerna förtäljer inte historien. Oavsett vilket så verkar säsongen bjuda på en hel del spänning.

Nytt premiärdatum

Som vi tidigare har rapporterat har säsong 8 av Game of Thrones premiär i april, men nu har HBO alltså släppt ett fullständigt datum. Den 15 april kommer vi att få träffa Daenerys, Cersei, Tyrion, Brienne of Tarth och gänget för en sista säsong som (förhoppningsvis) ska besvara frågan om vem det blir som slutligen kniper järntronen. Säsongen består av sex avsnitt.

Trailer: Game of Thrones, säsong 8

Läs mer:

Annons