Nya bilderna på Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn
11 saker du vill veta om Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead
1:14

Efter reklamen: 11 saker du vill veta om Anna Nicole Smiths dotter Dannielynn Birkhead

(1:14)

Slå på ljud

Anna Nicole Smiths och Larry Birkheads dotter Dannielynn har gått och fyllt 16! Och hennes sweet 16 dokumenterades givetvis på www.

I present av pappa Larry fick 16-åringen biljetter till en Kiss-konsert – och en hundvalp som fått namnet Akira, berättar han för Entertainment tonight.

Larry Birkhead hyllar dottern

Födelsedagen till ära tillägnade Larry Birkhead ett Instagram-inlägg till dottern, där han hyllar henne till skyarna.

”Många trodde att oddsen var emot dig, men kanske var det riktat mer mot mig än dig. Genom tragedi, kaos och ett par raseriutbrott – idag skiner du och är så fulländad”, skriver Larry och fortsätter:

”Jag är så stolt över att få vara din pappa! När jag berättade för Dannielynn vilken go bebis hon var när hon föddes svarade hon i sann Dannielynn-anda... ”Hur vet du det? Du var ju inte ens där?”. Aj. Jag sa då att ”kanske inte, men jag har funnits här varje dag sedan du kom hem från sjukhuset”. Det har verkligen varit en galen resa, och Dannielynn har gett mitt liv så mycket glädje och skratt”.

Likheten med mamma Anna Nicole Smith

Dannielynn var bara fem månader när hennes mamma Anna Nicole Smith dog i en överdos, endast 39 år gammal. Bilder på Dannielynn visar hennes likhet med sin mamma, och likheten mellan dem kan pappa Larry skriva under på.

”Jag ser henne växa, jag är så stolt över henne.. Hon påminner så mycket om sin mamma ju äldre hon blir, hennes drag förändras, det är som att hon en liten miniyr av Anna Nicole gå så många sätt”, har han sagt i en intervju med Entertainment tonight tidigare.

7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag
1:33

Efter reklamen: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

(1:33)

Slå på ljud
Mest läst