Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Nya bilderna på Katie Holmes och Tom Cruise dotter Suri

23 nov, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Suri Cruise och Katie Holmes
Efter uppbrottet från Tom Cruise har Katie Holmes vårdat relationen med dottern Suri Cruise.
Här är de senaste bilderna på duon!
Annons

Det gick fort fram i början av förhållandet mellan Tom Cruise och Katie Holmen. De träffades 2005 och förlovade sig inte mindre än sju veckor senare.

8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera årBrand logo
8 kändispar som hållit sin kärleksrelation hemlig i flera år

Bröllopet dröjde inte länge det heller, utan de gifte sig året efter förlovningen. Då hade ett också barn kommit till världen: deras dotter Suri.

Okända anledningen till uppbrottet

Föräldrarna höll ihop i sju år, men 2012 så gick de skilda vägar. Varför det blev så har ingen av dem kommenterat, men spekulationer gör gällande att det berodde på att Tom Cruise engagerat sig inom scientologerna, och att Katie Holmes inte ville att dottern skulle tvingas in där.

Annons

– Suri är i den åldern där de börjar utbilda henne i scientologcentren och introducerar henne för religionen, sade en källa nära mamman till New York Post vid tiden för uppbrottet och fortsatte:

– Katie konverterade när hon och Tom var gifta, men hon fastnade inte för det. Bakom stängda dörrar, och när privatplanen och röda mattorna var borta, så gillade hon inte det. Och hon bestämde sig för att hon inte ville utsätta Suri för det.

Här är Suri Cruise i dag

Efter skilsmässan bestämdes det att Katie Holmes skulle få ensam vårdnad om dottern. I dag verkar det som att pappan är helt ute ur bilden, och det finns rapporter som säger att han inte träffat Suri sedan de skilde sig. En anledning till det sägs vara att Tom Cruise är förbjuden av Scientologikyrkan att träffa eller ha kontakt med avhoppare och familjemedlemmar utanför rörelsen.

Men mellan mor och dotter tycks relationen vara mycket god, och de syns ofta ihop ute på stan. Nyligen var de ute på en promenad i ett vinterkallt New York, och fångades då på bild, rejält ombonade i varma jackor, mössor och den i dag 16-åriga Suri hade lång stickad halsduk på sig.

Annons
Suri Cruise och mamma Katie Holmes ute på promenad.
Suri Cruise och mamma Katie Holmes ute på promenad.
Suri Cruise och mamma Katie Holmes ute på promenad.
Suri Cruise och mamma Katie Holmes ute på promenad.
Annons