Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pamela Anderson har gift sig med sin livvakt Dan Hayhurst

28 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografAlberto Terenghi/Cannes2019 / IP/TT.
Pamela Anderson har gift sig för sjätte gången.
På julafton sa hon ja till livvakten Dan Hayhurst i en intim ceremoni i Kanada.
– Jag är precis där jag behöver vara – i famnen på en man som verkligen älskar mig, säger hon till Daily Mail.
Annons
Fem kändispar vi minnsBrand logo
Fem kändispar vi minns

Pamela Anderson, 53, har gjort det igen – gift sig. På julafton blev hon och livvakten Dan Hayhurst man och hustru under ett privat litet bröllop i den kanadensiska orten Ladysmith, där Pamela Anderson föddes.

Byggnadsarbetaren Hayhurst tog jobbet som Pamela Andersons livvakt, och de två föll snabbt för varandra.

Skådespelaren och djurrättsaktivisten Pamela Anderson berättar för Daily Mail att hon är lycklig, och gift med en man som älskar henne på riktigt.

– Jag är precis där jag behöver vara – i famnen på en man som verkligen älskar mig, säger Pamela Anderson till den brittiska tidningen.

Dan Hayhurst bor också i Kanada, och när de två träffades i början av coronanedstängningen valde de att gå igenom den tillsammans, och har tillbringat varje dag tillsammans sedan dess. Pamela Anderson tycker det känns som att paret har varit ihop längre än de har.

– Det här året har känts som sju. Det är som hundår, skämtar hon.

Annons

Pamela Anderson har haft otur i kärlek

Det här är Pamela Andersons sjätte bröllop. Hon har tidigare varit gift med Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, 58, som hon har sönerna Brandon, 23, och Dylan, 22, med. Paret spelade in ett världskänd sexfilm, och Lee ska vara anledningen att Pamela Anderson drabbades av kroniska sjukdomen hepatit c.

Därefter gifte hon sig med artisten Kid Rock, 50, och pokerspelaren Rick Solomon, 53. Solomon och Pamela Anderson var gifta i två omgångar, först 2007 och sedan igen 2013.

I januari 2020 gifte hon sig med filmproducenten Jon Peters, 75. Äktenskapet varade bara i 12 dagar, innan Peters anklagade Anderson för att ha gift sig med honom för hans pengar.

Läs mer:

Annons