Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pamela Anderson och Tommy-Lees barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

29 nov, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Här är ex-makarna Pamela Anderson och Tommy Lees söner Dylan Jagger och Brandon Thomas idag.
De var nittiotalets hetaste par. Bröllop efter 96 timmar och snabb brinntid. Två barn blev det ändå.
Här är ex-makarna Pamela Anderson och Tommy Lees söner Dylan Jagger och Brandon Thomas idag.
Annons
TV: 5 saker du kanske inte visste om Pamela AndersonBrand logo
TV: 5 saker du kanske inte visste om Pamela Anderson

Tidigare i år påbörjades inspelningen av den nya serien Pam & Tommy, i vilken Baywatch-skådisen, tillika fotomodellen, Pamela Anderson, 54, och Mötley Crüe-trummisen Tommy Lees, 59, förhållande kommer skildras.

Seriens handling kretsar kring Pamela Anderson och Tommy Lees uppmärksammade förhållande som började med att de gifte sig efter att bara ha känt varandra i 96 timmar. Året var 1995 och den uppmärksammade romansen nådde sitt slut drygt tre år senare.

Planerad premiär för serien är februari 2022, på Hulu.

Pamela Anderson och Tommy Lees relation

Under sin skandalomsusade romans gav det ikoniska paret liv åt sönerna Dylan Jagger, 23, och Brandon Thomas Lee, 25.

– Det fanns Tommy och sedan fanns det ingen annan, har Pamela Anderson tidigare förklarat till People, och fortsatte:

Annons

– Han var mitt livs stora kärlek. Vi hade en vild och galen början som sedan kom att bli för mycket för båda. Men det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Jag kände honom liksom bara ett par dag innan jag gifte mig med honom.

Tommy Lee och Pamela Anderso
Tommy Lee och Pamela Anderson är för alltid sammanfogade via de två gemensamma sönerna.

– Men jag fick helt underbara och vackra barn tillsammans med honom. Mina barn är tacksamma över att ha fötts ur sann kärlek, sa hon 2015 samtidigt som hon poängterade att ex-makarna har en väldigt god relation idag och att de jobbar aktivt på att vara goda föräldrar till sina barn.

Sönerna går i föräldrarnas fotspår

Sönerna Dylan Jagger och Brandon Thomas växte upp under nittio och nollnolltalet, och föräldrarna ansträngde sig hårt för att barnen skulle leva ett liv utan kändisskap. Snopna blev päronen när det sedan visade sig att det var just i rampljuset som de båda barnen ville vara.

pamerla anderson och barnen, sönerna brandon och dylan
Båda sönerna har valt att gå i sina kända föräldrars fotspår.

Dylan Jagger Lee – modell och musiker

Lillebror Dylan är precis som sin pappa musiker. I en ny intervju från i somras avslöjade Dylan att han länge gjort allt för att hemlighetshålla sitt band, Motel 7, från sina kändisföräldrar.

Annons

– Jag berättade inte för mina föräldrar eller något... Han var ganska förbannad när han kom på det, sa han och menade då pappa Tommy Lee.

Dylan är även fotomodell, och har mannekängat för bland annat stormärken som Acne Studios, Armani Exchange, Coach, Dolce & Gabbana, Hugo Boss och True Religion.

Brandon Thomas Lee – skådis och reality-såpa-kändis

Den som har ögat med sig känner igen Pamela Andersons äldsta. Brandon Thomas som likt sin bror också är modell – har även gjort sig ett namn efter sin medverkan i The Hills: New Beginnings. Utöver reality-tv har han även haft roller i biofilmerna Cosmic Sin (med bland andra Bruce Willis) och Sierra Burgess Is a Loser.

Familjens relation idag

I intervjuer har Brandon Thomas tidigare talat ut om ett komplicerat förhållande med sin pappa Tommy Lee, som han kallat alkoholist.

I dagsläget verkar det inte finnas något ont blod mellan familjemedlemmarna som idag uppges ha god kontakt. Nyligen var det familjemys i samband med en av Brandon Thomas nya modesatsningar.

Se också: 5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du trorBrand logo
Se också: 5 kändispar som varit tillsammans betydligt längre än du tror
Annons