Paren som visar att det finns äkta kärlek i Hollywood
Slå på ljud

När man pratar om relationer i Hollywood är det ofta skandaler, otrohet och skilsmässor som kommer upp. Många förhållanden tar slut lika snabbt som de började. Men det finns faktiskt äkta kärlek i Hollywood också. Vi har listat några av de absolut gulligaste kändisparen, som alla får oss att tro på äkta kärlek – till och med i Hollywood.

Blake Lively & Ryan Reynolds

Blake Lively & Ryan Reynolds är glada

Paret möttes när de spelade in filmen Green lantern 2010. Sedan dess har de varit oskiljaktiga. I dag är de föräldrar till tre barn – Inez, 3, James, 5, och en dotter som snart fyller 1 vars namn är okänt.

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr

Sarah Michelle Gellar & Freddie Prinze Jr håller om varandra och ler

Skådisparet Sarah Michelle Gellar och Freddie Prinze Jr får ofta bedömningen couple goals, och vi förstår varför. De träffade under inspelningarna av Jag vet vad du gjorde förra sommaren, och deras gemensamma intresse för mat förde dem samman.

Efter inspelningarna åkte Sarah med Freddie hem och grillade och lagade mat, och när filmen väl var klar fortsatte de helt enkelt att träffas. 2002 gifte de sig och i dag har de barnen Charlotte Grace Prinze, född 2009, och Rocky James Prinze, född 2012.

Oprah Winfrey & Stedman Graham

Oprah Winfrey & Stedman Graham på röda mattan

Stedman Graham ha funnits vid Oprah Winfreys sida i snart 35 år. Många runt omkring paret säger att hemligheten bakom det långa förhållandet är att de alltid stöttar varandra och aldrig är avundsjuka på varandras framgångar. De har båda valt att satsa hårt på sina respektive karriärer, någon den andre partnern alltid har haft förståelse för.

Paret har aldrig gift sig, något Oprah sagt är för att de båda hellre satsar på karriären än på ett äktenskap. De två tycks verkligen ha funnit varandra!

Ellen DeGeneres & Portia de Rossi

Ellen DeGeneres & Portia de Rossi i närbild

Modellen Portia De Rossi och programledaren Ellen DeGeneres träffades på en fest 2000. Det skulle dock dröja fem år innan de blev ett par offentligt. De båda pratar ofta om hur det är att vara ett homosexuellt par i Hollywood och de kämpar konstant för HBTQ-personers rättigheter i USA. De är med andra ord ett riktigt power couple och en inspiration för många.

John Legend & Chrissy Teigen

John Legend & Chrissy Teigen är glada och skrattar

Chrissy Teigen och John Legend pratar gärna och öppet om sin relation och om sitt liv som tvåbarnsföräldrar. Det är en av alla anledningar till att de blivit omåttligt populära på sociala medier. Vad sägs om bland annat den här Tweeten från Chrissy Teigen, som handlar om parets första natt ihop…

Nick Jonas & Priyanka Chopra

När Nick Jonas och Priyanka Chopra först blev ett officiellt par fick de utstå en hel del kommentarer kring sin åldersskillnad. Att hon var tio år äldre än honom gick inte hem hos alla, konstigt nog. Men trots kritiken fortsatte paret att stå starka och stod upp för sin kärlek.

– Jag tycker det är märkligt att om du vänder på det och killen är äldre, då bryr sig ingen och folk kan till och med uppskatta det, sa Priyanka i en intervju med InStyle.

I december 2018 gifte de sig och trots att de fortfarande får utstå en hel del kommentarer kring åldersskillnaden har de aldrig slutat att visa upp sin kärlek. Heja Nick och Priyanka!

Neil Patrick Harris & David Burtka

Neil Patrick Harris & David Burtka

Neil Patrick Harris och David Burtka har känt varandra i 16 år, och det var kärlek vid första ögonkastet.

– Jag bara började stamma omkring honom. Jag kunde inte slita blicken från honom, har David Burtka sagt om sitt första möte med Patrick Harris.

2010 välkomnade de tvillingarna Gideon och Harper till familjen, och de är två pappor som verkligen älskar familjelivet. Deras kärlek för både varandra men också till barnen gör dem till förebilder för många världen över.

Mila Kunis & Ashton Kutcher

Mila Kunis & Ashton Kutcher

På ett sätt kan man säga att hela världen fick se hur Ashton Kutcher och Mila Kunis föll för varandra. De spelade nämligen båda två i tv-serien That 70’s show. Faktum är att Mila, som var 14 år gammal när serien startade, fick sin allra första kyss av just Ashton. Allt förevigat på kamera i ett avsnitt av That 70’s show. Lite märkligt men också lite romantiskt.

Just då var de endast ett par i serien, men några år senare blev det officiellt – de hade blivit kära även utanför inspelningarna. 2015 gifte de sig och i dag är de föräldrar till två småttingar – Wyatt, 5 år, och Dimitri 3 år.

Många älskar paret för deras glädje och busighet. De syns ofta skratta och ha roligt ihop och de spexar gärna till det framför kamerorna. Efter att ha känt varandra i över 20 år är de fortfarande varandras bästa vänner.

Foto: TT

LÄS MER:

Kärleksparen i tonårsfilmer som tagit oss med storm – och inte

8 kändispar som har varit tillsammans i över ett decennium

Mest läst