Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Så lever de gamla deltagarna från Paradise Hotel i dag – se bilderna

19 mar, 2021 
AvStina Dahlgren
AvStina Dahlgren
olinda borggren castielle
En hade en fling med Bianca Ingrosso, en annan började spela in porrfilmer, och en tredje flydde Sverige för att bli vegansk yogi. Här är vad snygg-Eric, PH-Cimon och alla de andra stjärnorna från Paradise Hotel gör idag.
Annons
Paradise hotel-deltagarna vi minnsBrand logo
Paradise hotel-deltagarna vi minns

Sofia Hellqvist blev prinsessa, Samir Badran blev artist, Robin ”Mos” Andersson är influencer och Paulina ”Paow” Danielsson är... Paow. En del tidigare deltagare från dokusåpan Paradise Hotel är än i dag välkända för hela svenska folket och har gjort sig karriärer på det ena eller andra sättet.

Men så finns de deltagare som då gjorde stort avtryck på tittarna – men som sedan inte varit lika framträdande. Några av dem har lämnat Sverige för andra karriärer, några av dem har blivit föräldrar, och andra har haft romanser med Sveriges kändiselit (spoiler alert men en av dem hade en fling med självaste Bianca Ingrosso).

Så ser gamla Paradise Hotel-deltagare ut i dag

Här är 9 minnesvärda deltagare i Paradise Hotel genom åren, och så har deras liv sett ut efter tv-succén.

Olinda Castielle (tidigare Olinda Borggren) – 2005

olinda borggren paradise hotel
Olinda Castielle (då Borggren) 2005.

Året efter Paradise Hotel fortsatte Olinda Castielle att göra tv. Hon fick ett eget program med namnet Olinda om, där hon pratade om sina åsikter inom olika ämnen. Hon gjorde också programmet Dolce Vita tillsammans med Robinson-deltagaren Emma Andersson och var programledare för bland annat Paradise Hotel Extra.

Annons
Olinda Borggren och Patrick Larsson på Kristallengalan i svarta matchande kläder
Olinda och pojkvännen Patrick Larsson på Kristallengalan 2005.

Men plötsligt bytte Olinda karriär helt. Hon och pojkvännen Patrik Larsson, som hon träffat inne på hotellet under inspelningen året innan, bytte efternamn till Castielle båda två och började spela in porrfilmer. De flyttade till Marbella men reste mycket och hade även ett boende på Bali. Under sina resor utövade de tantra, yoga och spelade in material till den egna hemsidan där de distribuerade alla porrfilmer.

2019 meddelande paret att skulle gå skilda vägar. Det berodde på att Olinda ville ha ett monogamt förhållande, medan Patrick hade ett annat synsätt på vad en relation är.

Annons

– Vi är inte ett par längre på den delen att vi är ett kärlekspar. Sen kan jag inte svara på om vi kommer att bli ett par en dag igen. Just när vi bästa vänner, själsfränder och kompanjoner. Jag älskar Patrik med hela mitt hjärta. Jag kan inte tänka mig att inte ha Patrick i mitt liv, sa Olinda då till Expressen.

olinda castielle
Så här ser Olinda ut i dag. Bild från Instagram.

Olinda har även släppt ett musikalbum med namnet Kult af Venus samt boken Olinda's booty: How to get the perfect ass. Enligt hennes Twitter är hon i dag aktiv på OnlyFans som du kan läsa mer om här.

Annons

Cimon Nicolas (tidigare Cimon Lundberg) – 2009

cimon lundberg paradise hotel
Cimon Lundbergs pressbild inför Paradise Hotel.

19 år gammal blev han PH-Cimon med svenska folket, och kunde därefter göra sig karriär som bloggare och fotograf. Men några år senare riktade han skarp kritik mot programmet och menade att det bidrog till mobbning i samhället.

– Jag har en otrolig avsmak för det i dag och tycker i grund och botten att det är ett ganska vidrigt program. Det utnyttjar de brister vi tyvärr har, samhällets skeva ideal och stärker och glorifierar många missöden. Programmet går ut på allt annat än gemenskap, sa han i en intervju med Aftonbladet.

Annons

I Malou efter tio gick han ut och berättade om sina år med ätstörningar och ångest, men berättade även hur allt vände när han träffade sin dåvarande kärlek.

cimon lundberg, gina dirawi och isabella löwengrip
Cimon Lundberg med Isabella Löwengrip och Gina Dirawi som då var bloggerska under deras nätverk Spotlife.

Cimon har även hunnit med att jobba som chefredaktör för Isabella Löwengrips bloggnätverk Spotlife. De två umgicks flitigt under en period och gick på en mängd olika events ihop. I dag jobbar Cimon som creative director.

Jesper ”Jeppe” Johansson – 2013, 2017, 2019

Jeppe Johansson Paradise hotel 2013
Jeppe Johansson strax efter han gjort debut i sin första säsong.

Jesper ”Jeppe” Johansson har varit med i Paradise Hotel inte mindre än tre gånger. Senaste gången var 2019 då han blev utkastad från programmet då han hade brutit mot reglerna. Exakt vilka kom aldrig riktigt fram, men han ska ha betett sig olämpligt mot både deltagare och produktion.

Annons

I dag arbetar Jeppe som personlig tränare och livscoach. Han är vegan och väldigt hängiven yoga, meditation och kost. Länge bodde han i Spanien, men enligt hans Instagram bor han numera i Stockholm.

Eric Hagberg – 2014, 2017

Eric Hagberg paradise hotel första säsongen
Eric Hagbergs pressbild inför Paradise Hotel 2014.

Även Eric Hagberg har medverkat i Paradise Hotel flera gånger, både 2014 samt i all star-säsongen 2017. Under sin andra säsong var han mitt uppe i en strålande modellkarriär och hade lyckats ta sig till både Los Angeles och Miami på grund av sitt jobb. Hans Instagram och karriär som influencer blomstrade och allt såg toppen ut – på utsidan i alla fall. I själva verket led Eric av depression och att åka till Mexiko för att spela in ytterligare en säsong av Paradise Hotel gjorde inte det hela bättre.

Annons

– Jag tänkte, ”shit, sol och Mexiko kommer lösa den biten ganska bra.” Men jag inser ju att det här är ingenting som försvinner under en vecka, bara för att man lever i solen ett tag. Jag fixade det inte. Jag kände inte igen mig själv och vetskapen att jag skulle spela in tv då blev jätteläskig, berättade han i efterhand för Aftonbladet.

När han väl kom tillbaka till Sverige efter inspelningarna tappade han all energi och kom knappt ur sängen om dagarna. Att hans mamma såg till att han fick professionell hjälp blev hans räddning. I dag håller han en låg profil men har fortfarande ett stort konto på Instagram där man kan följa hans liv som influencer och modell.

Eric Hagberg har även haft en romans med Bianca Ingrosso, något som avslöjades under Alice Stenlöfs och Bianca Ingrossos livepodd de hade i Globen 2019. Under segmentet ”heta stolen” fick Bianca en videohälsning från vad som presenteras som ett gammalt ligg.

Annons

– Okej jag trodde aldrig att jag skulle säga det på det här viset men, det har hänt, jag hoppas ni får en riktigt trevlig kväll i Globen och en sak till; Bianca, nästa gång föredrar jag lampan tänd, sa Eric Hagberg framför 10 000 personer i publiken.

Jonathan Hermansson – 2017

jonathan hermansson
Jonathan Hermansson 2017.

Han vann hela all star-säsongen 2017 tillsammans med Anna Pankova, och därefter fortsatte han egentligen sitt liv precis som vanligt (men med lite fler följare på Instagram). Han är en fitnessprofil som gärna delar med sig av träningstips på sociala medier, och även hans flickvän Tinette Walldén Sivertsson är en fitnessprofil med ett stort konto på Instagram.

Annons

I september blev de två föräldrar till lilla Luie.

Jiar ”Tarzan” Raza – 2016

JIAR ”TARZAN” RAZA paradise hotel
Jiar Raza blev Tarzan med hela svenska folket då han medverkade i Paradise Hotel.

Han slog igenom i Paradise Hotel 2016 och har sedan dess gått och blivit en youtuber och prisbelönt TikTokare. Förra året fick han pris som årets TikToker på en gala i Göteborg, trots att han själv säger att han inte är någon riktig TikTokare.

Annons

I höstas berättade han att han hade börjat tröttna på Youtube. Numera läser han termin två som internationell säljare och marknadsförare på SMH i Göteborg.

Sanel Dzubur – 2017

sanel dzubur paradise hotel

När Sanel Dzubur var med i Paradise Hotel var han redan ett välkänt ansikte. Han hade nämligen tidigare synts i den svenska versionen av Top Model. Efter vinsten i Paradise Hotel fortsatte hans karriär som modell, men han fick även chansen att testa på en helt ny roll, nämligen den som programledare. I Hollywoodfrun Gunilla Perssons show The Gunilla Show fick han äran att vara hennes sidekick. Då de båda hade stora drömmar om att bli skådisar i Hollywood gjorde de en hel del teatraliska scener på engelska ihop. Tyvärr ledde det inte till att någon av dem blev upptäckt. Här nedan ser ni ett klipp från The Gunilla Show där Sanel intervjuar Hollywoodfrun:

Annons

I dag jobbar Sanel som modell och influencer.

Lisa Maria Jönsson – 2017

lisa maria jönsson paradise hotel

Lisa Maria Jönsson vann säsongen 2017 tillsammans med Sanel Dzubur. De senaste åren har hon satsat på musiken och DJ:andet under artistnamnet LYSA, och på Spotify har hon flera miljoner lyssningar. Just nu studerar hon journalistik och media, men i december berättade hon att hon snart kommer ta en paus från studierna. Anledningen är att hon är gravid.

Annons

”Livet blir inte alltid som man tänkt. Det blir en pluggpaus och fokus på livet som singelmamma. Pappan vill inte vara delaktig, och det respekterar jag. Och han får respektera att det är min kropp och mitt val. Ett enkelt val egentligen, eftersom det är precis detta som jag drömt om så himlahimla länge. Ingen kärnfamilj, men välkommen till min lilla stjärnfamilj! En blir två helt enkelt. Vi ses i maj, mini-me”, skrev Lisa Maria Jönsson på Instagram.

Helen Ablatova – 2019, 2020

helen ablatova i svart matchande set mot en grå vägg

Helen Ablatova klev in i Paradise Hotel första gången 2019, och blev snabbt ansiktet utåt för girlpower. Efter programmet har hon använt sina sociala medier till att utbilda följarna inom kvinnorättsfrågor, feminism, antirasism och andra viktiga ämnen. Helen har även öppet kritiserat andra influencers för att de samarbetar med spelföretag, och menar att det hela är problematiskt och bidrar till spelmissbruk.

Annons

Hon studerar just nu journalistik och media på Södertörns högskola i Stockholm.

Foto: TT, Instagram

Annons