Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Patricia och Björn Borgs barn har vuxit upp – så ser de ut idag

11 maj, 2021 
AvJessica Rådne
FotografTT, Instagram
Äkta makarna Patricia och Björn Borg bildade 2002 en familj bestående av dem och deras tre bonusbarn. Året därpå föddes deras gemensamma son Leo. I dag har alla fyra tellingar vuxit upp. Så här ser de ut och det gör de nu mer!
Annons
Svenska kändisarna som har 5 barn eller flerBrand logo
Svenska kändisarna som har 5 barn eller fler

Tennislegendaren Björn Borg gifte sig med sin tredje hustru, Patricia Borg (tidigare Östfeldt), under en sommarceremoni på Värmdö i Stockholm år 2002. Tillsammans har de fått en son, Leo född 2003.

Men både Björn och Patricia har även barn sedan tidigare förhållanden och tillsammans bildar de en familj om sex. Så här ser alla barnen ut idag.

Bianca Norrman, 26

bianca norrman och patricia borg
Bianca Norrman med mamma Bianca Borg år 2005.

Bianca är Patricia Borgs förstfödde från relationen med sin ex-sambo. Bianca var 7 år gammal när bonuspappa Björn kom in i hennes liv. Idag har hon hunnit fylla 26 och är legitimerad fysioterapeut. På fritiden dömmer hon fotboll och hänger i gymmet där hon utövar tyngdlyftning.

Annons

I januari i år födde Bianca sitt första barn, som även är paret Borgs första barnbarn, lille Neo Nikodemus.

I samband med sonens nedkomst postade Patricia en bild på sitt och Björns gemensamma Instagramkonto @familjenborg där hon höll sitt barnbarn i famnen. ”Kärlek vid första ögonkastet! Åtminstone för mig!”, skrev Patricia.

Kasper Norrman, 24

kasper och patricia borg
Kasper Norrman med mamma Patricia Borg 2005.

Kasper är Patricias andra biologiska barn, också från den tidigare relationen. Han har pluggat system- och datavetenskap och arbetar som it-tekniker inom hotellbranschen.

Annons

Kasper driver även en podcast tillsammans med en vän, Halvfulla glas. Podden finns där poddar finns och beskrivningen av den lyder ”Efter några öl slår vi på mikrofonen för att i salongsberusat tillstånd diskutera ämnet för dagen”. Kasper har även rivit ned skratt som stå-uppkomiker.

Robin Borg, 36

jannike björling, björn borg och robin
Jannike Björling, Björn Borg och lille Robin 1998.

Robin Borg är Björns första barn. Mamma är fotomodellen Jannike Björling som Björn var tillsammans med åren 1985-1988. Precis som sin far har han ett stort sportintresse. För några år sedan skapade han rubriker som potentiell ny klubbchef för fotbollslaget Kalmar FF – en uppgift som till slut föll på en annan kandidat.

Annons

I fjol visade det sig att Robin istället satsat på en karriär som licensierad hockeyagent och signat två etablerade Leksand-spelare till sitt agentbolag. Robin har även pysslat med tennis som ansvarig för Fair Play TK:s tennisakademi, samt klubbchef för IS Götas tennissektion.

Leo Borg, 18

patricia björn och leo borg
Patricia, Björn och Leo Borg 2003.

Yngste sonen Leo, Björn och Patricias enda gemensamma barn, är den som tydligast iklätt sig pappas kläder. Han satsar på en proffskarriär inom tennis och var i mars i år rankad som tolfte bästa junioren i världen. Han bor sedan 2020 i Spanien och tillhör tennisproffset Rafael Nadals akademi på Mallorca.

leo borg idag
Leo Borg ska bli tennisproffs som sin far.

Källa: Hänt, Sportbladet, Instagram

Foto: TT

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons