Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Patrick Ekwalls ord om saknaden efter Hannah inför dotterns födelsedag

09 sep, 2021 
AvJessica Rådne
FotografInstagram
hannah och tindra ekwall
Tindra Ekwall fyller 8 år och pappa Patrick hyllar både henne och framlidne hustrun Hannah med ett hjärtevärmande bildspel.
Annons
Till minne av Hannah EkwallBrand logo
Till minne av Hannah Ekwall

Sportjournalisten Patrick Ekwall, 56, har varit öppen med sin och familjens stora sorg allt sedan hans hustru Hannah Ekwall gick bort i sviterna av bröstcancer vid en ålder av 39 år i februari.

”Vi är bottenlöst förtvivlade, vi har förlorat en oerhört älskad mamma, en underbar kärlek och levnadsglad människa som bara ville hjälpa andra och sprida glädje”, skrev Patrick på Instragram efteråt.

Infer att deras gemensama dotter Tindra nu fyller 8 år, passar Patrick på att hylla dottern och hustrun i ett nytt inlägg med tillhörande bildspel.

Saknaden efter hustrun på dotterns 8-årsdag

”Tindra fyller år imorgon och jag vet ju att hon ser fram emot det med spänning och glädje. Det kommer bli en fin dag. Men jag vet ju också att hon saknar Hannah”, skriver Patrick på Instagram.

Annons

Han fortsätter:

”Det kan göra så jävla ont i mig. Min saknad, mina sår och känslor kan jag hantera…det är mera slitsamt att se ledsamheten i Tindras ögon. Hannah hade älskat den här dagen, fixa med presenter, huset, kläder, kalas och tårtor.”

Visar upp fina bilder på mor och dotter

Patrick beskriver den djupa orättvisan i att dottern ska behöva uppleva sin 8-årsdag utan mamma Hannah.

”Men”, skriver han, ”nu är vi här, i ett liv som måste levas och jag ska göra allt för att ge henne den bästa födelsedagen som går att ge.”

Patrick skriver att Hannah kommer finnas med Tindra ändå.

”Det kommer hon alltid att göra”, skriver han.

Till texten har Patrick satt ihop ett bildspel med Hannah och Tindra. Se det i inlägget nedan.

Foto: Instagram

Annons