Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Patrick Grimlunds tragiska död – fruns ord om sorgen

10 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Tv-profilen Patrick Grimlund har gått bort, bara 50 år gammal.
Lyxfällan-profilen omkom i en tragisk bilolycka i Mariefred, och nu skriver hans fru Sara Grimlund om den svåra sorgen och saknaden.
”Vi är helt förkrossade och chockade”, skriver änkan på Instagram.
Annons
7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorgBrand logo
7 viktiga saker att tänka på om du står nära någon i sorg

Patrick Grimlund, en välkänd programledare i TV3-programmet Lyxfällan, har tragiskt omkommit i en bilolycka. Det var på söndagen som tv-profilen krockade med en lastbil utanför Mariefred och miste sitt liv. Han blev 50 år gammal, och lämnar efter sig hustrun Sara Grimlund och fyra barn.

I ett inlägg på Instagram berättar nu Sara Grimlund om sorgen efter sin make, och den svåra chocken efter olyckan.

”Min älskade man, världens bästa pappa till dina fyra fantastiska barn, min livskamrat, stora kärlek, bästa vän, människan jag delat allt med - vi kan inte förstå att du inte finns bland oss längre”, skriver hon i ett Instagraminlägg med olika bilder på Patrick tillsammans med hans familj.

Hon fortsätter:

Annons

”Vi är helt förkrossade och chockade. Jag vet inte hur jag ska trösta barnen, hur vi ska hitta nåt fast att hålla oss i, hur timmarna o dagarna ska fortlöpa, hur livet ska kunna gå vidare. Sorgen o förtvivlan är bottenlös”.

Sara Grimlunds hyllning till maken: ”Barnens stora idol”

Patrick Grimlund hade före olyckan spelat en hockeymatch mot IFK Mariefred med kändislaget Team Samuelsson, för att dra in pengar till Börje Salmings stiftelse för ALS-forskning.

Sara Grimlund beskriver hur maken Patrick var hennes stöttepelare och barnens stora idol.

”Du är barnens stora idol som lärt dom gå, cykla, åka skidor, simma, springa, prata, humor - människan som finns där, alltid. Tryggheten, min kärlek och livspartner. Vårt allt”, skriver hon på Instagram.

I kommentarsfältet får Sara Grimlund stöd av tv-profiler som Jessica Almenäs, Fredrik Wikingsson och Malin Gramer.

”Så så sorgligt och fruktansvärt. Beklagar er stora förlust. Tänker så på dig och barnen Sara. All kärlek och styrka till er”, skriver Jessica Almenäs.

”Fruktansvärt. Tänker på er.”, skriver Fredrik Wikingsson.

Annons