Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Patrik Isaksson förlovad med kärleken

15 feb, 2021 
I somras berättade Patrik Isaksson om nyfunna kärleken till Linda Hedlund, en trebarnsmamma från Karlskoga.
Nu har han friat till henne – men hon fick själv välja förlovningsring.
– Hon fick välja ring själv, det är så svårt som kille att välja. Det är ju hon som ska ju ha den på sig. Men det blev dyrare än om jag hade valt, säger han till Aftonbladet.
Annons
Fem svenska kändispar vi minnsBrand logo
Fem svenska kändispar vi minns

Det var i somras som artisten Patrik Isaksson gick ut med att han hade träffat kärleken på nytt i Linda Hedlund från Karlsskoga. Först hade romansen hindrats av corona – men inte ens en pandemi kunde hålla dem ifrån varandra.

– Vi träffades för en tid sedan. Men så kom corona emellan och det blev en liten paus. Men sedan tog vi upp det igen. Det känns väldigt bra, jag är förälskad, sa han till Aftonbladet i juni.

Nu har paret tagit sin relation till nästa nivå – och förlovat sig! Det visade han först på Instagram

”När man vet så vet man! Min blivande fru!”, skrev han där, och visade upp parets förlovningsringar.

Patrik Isaksson om kärleken och valet att lämna Stockholm

I en intervju med Aftonbladet berättar artisten att han friade till sin kärlek redan den 28 januari, efter att ha pratat om förlovningar ett tag. Paret, som har flyttat ihop i Örebro, förlovade sig hemma, där Patrik Isaksson gick ner på ett knä.

Annons

Men det blev ingen ring under själva frieriet.

– Hon fick välja ring själv, det är så svårt som kille att välja. Det är ju hon som ska ju ha den på sig. Men det blev dyrare än om jag hade valt. Hon sa att ”du har ju inget jobb, ska du betala en så dyr ring”, säger Patrik Isaksson till tidningen.

Att ha lämnat Stockholm i förmån för Örebro är inga problem för Patrik Isaksson, som har många vänner i staden.

– Jag saknar inte Sickla, jag har bott i Nacka med omnejd i 15 år så jag var klar med det. Jag har fler kompisar här som jag umgås med dagligen, många av mina musiker bor här. När sommaren hade gått så kändes allt bra och vi ville knyta banden ännu hårdare. Linn lämnade Karlskoga och jag lämnade Stockholm och då valde vi att bosätta oss i Örebro.

Läs mer:

Annons