Penny Parnevik

TV4 släpper just nu med jämna mellanrum information om vilka som är deltagarna i årets omgång av Let’s dance. Först fick vi veta att Liberalernas före detta partiledare Jan Björklund skulle vara med och tävla och nu meddelas att även Penny Parnevik är en av deltagarna.

”Välkommen Penny Parnevik till Let’s dance!” skriver TV4 på programmets Instagram.

Och Penny Parnevik tycks vara lika peppad:

”Det är officiellt… Let’s dance 2020 here I come…”

Let’s dance en stor dröm för Penny Parnevik

I Nyhetsmorgon berättar Penny att det är en stor dröm som går i uppfyllelse. Hon avslöjar också att flera andra medlemmar av familjen Parnevik tidigare fått förfrågan om att tävla i programmet, men alltid tackat nej. Men för Penny var det självklart att tacka ja – och allra mest ser hon fram emot att få lära sig att dansa vals.

– Det ser så kul ut, och jag kan inte dansa, säger hon till TV4.

Penny och hockeyspelande sambon Douglas Murray blev i augusti föräldrar till sonen Atticus, och det kan ofta vara tufft att kombinera livet som nybliven mamma med stora sidoprojekt. Men efter två veckor av den intensiva dansträningen tycker Penny att det funkar fint att kombinera dansen med bebistiden. Penny dansar tillsammans med Jacob Persson.

Andra namn som ryktas vara aktuella för årets upplaga av Let’s dance 2020 är:

Mikael ”Soldoktorn” Sandström

Siw Malmkvist 

Alice Stenlöf

Bathina Philipson

Enligt Expressen planerar man även att för första gången på de tolv säsonger programmet visats, ha ett samkönat danspar; Andreas Lundstedt och Tobias Bader.

Let’s dance har premiär i Tv4 och på Tv4 Play fredagen den 20 mars. Förra året tog Kristin Kaspersen hem segern tillsammans med danspartnern Calle Sterner.

Foto: TT

LÄS MER:

Penny Parnevik avslöjar detaljer om bröllopsklänningen

Penny Parnevik lånar klänning av fans till ELLE-galan

Penny Parnevik om förlossningen: Värsta smärtan jag känt