Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Penny Parnevik lånar klänning av fans till ELLE-galan

16 jan, 2020 
AvMalin Ny
Penny Parnevik är känd för att vara öppen med sina läsare, och nu vänder hon sig till dem för att låna en klänning inför ELLE-galan 2020 som går av stapeln 17 januari.
Annons

Penny Parnevik är känd för att vara öppen och ärlig med sina följare och gärna delar med sig av sig själv och sitt liv på sina sociala medier. Den 15:e augusti 2019 blev hon och fästmannen Douglas Murray föräldrar för första gången, och sedan dess har Penny pratat öppet om att livet som mamma inte alltid är en dans på rosor.

Hon har bland att berättat om att det är svårt att få egentid, förklarat att amningen tar på krafterna och hyllats för sin ärlighet kring mammalivets mindre glamourösa sidor. I höstas lade hon upp ett inlägg om hur mycket småbarnslivet kan tära på krafterna:

”Att var mamma kan vara det tuffaste men mest givande jobbet på planeten. Jag gör mitt allra bästa för att vara en bra mamma, fästmö, syster, dotter och vän, men ibland måste man bara ge efter för den uppbyggda stressen och gråta ut den”, skriver hon följt av:

”Om du tittar på mina roliga bilder med Atticus, kom ihåg att det finns dagar där jag kommer hem och känner mig besegrad redan klockan 09.00 på morgonen.”

Annons

Lånar klänning av följare

Nu vänder hon sig även till sina följare för hjälp med sin klänning till ELLE-galan 2020. Temat på galan är nämligen hållbarhet, och på Instagram lägger hon upp ett inlägg där hon frågar om hon kan låna en klänning av en av sina följare som bor i Stockholm:

”Temat för Elle-galan på fredag är hållbarhet. Jag tänkte då be om eran hjälp. Kan jag låna en av era klänningar? Skicka bilder till min DM på klänningar som ni äger som ni skulle kunna tänka er att jag kan låna nu på fredag kväll!!! Hoppas att ni tycker att det här är lika kul som jag!”, skriver hon i inlägget.

Fick in många förslag

Inlägget lades upp igår kväll och enligt Penny rasslade det snabbt in en hel del förslag på klänningar som hon skulle kunna få låna. På stjärnans story skrev hon att hon till och med hade svårt att välja bland alla alternativ.

”Går igenom alla dm’s och bilder på klänningarna nu! Asså ni är galna!!! Det är sååå många jag vet inte hur jag ska välja?!?! Kommer välja innan kl 12 idag!!”

Annons

I en story efter det säger hon att hon tror att hon har valt ut en klänning, och vi väntar med spänning på att se resultatet imorgon!

Foto: Instagram, TT

Läs mer: 

Annons