Penny och Douglas

I podden Pillowtalk med Peg och Penny avslöjar Penny Parnevik, 23 att hon väntar sitt andra barn tillsammans med hockeyproffset Douglas Murray, 40.

Sonen Atticus föddes i mitten av augusti förra året och har alltså nyligen firat sin ettårsdag. Och nu ska han ska bli storebror! Bebisen är beräknad att födas nästa vår.

Paret har varit tillsammans i tre år och skulle ha gift sig i somras på Pennys farföräldrars lantställe utanför Stockholm. Men, eftersom gästlistan skulle ha överstigit femtio personer så fick bröllopet skjutas på till nästa sommar.

– Vi känner att bröllop ska alltid vara kul att planera och just nu under coronatider, att behöva tänka på så sorgliga och tragiska saker när vi planerar ett bröllop, känns inte så kul. Så nej, det blir nästa sommar och det blir skitbra, sade Penny Parnevik i maj.

Var planerat

I podden berättar Penny att när bröllopet blev inställt bestämde de sig för att istället försöka bli gravida igen. Hon ville dock inte vara gravid under bröllopet, så om hon inte hade blivit gravid under sommaren hade hon planerat att börja med p-piller igen till hösten.

Penny är just nu i vecka 14 och tack vare ett tidigt ultraljud vet hon till och med exakt NÄR barnet blev till, nämligen en kväll då Douglas bjöd på utomhusmiddag på bryggan.

Penny har varit öppen med att både hon och Douglas gärna vill ha fler barn tätt, men det här blev ännu tidigare än planerat:

– Efter nästa sommar ska jag bli gravid igen, har hon tidigare sagt i podden.

Gjorde test på stan

I podden berättar Penny också hur hon fick reda på att hon var gravid. Under Let’s Dance-finalen fick hon en blödning som hon trodde var mens och att hon alltså inte var gravid. Innan en fest gjorde hon ändå ett test som visade negativt, men när hon sedan för säkerhets skull gjorde ett test till under en runda på stan visade det överraskande nog att hon var gravid!

Så berättade hon för Douglas och familjen att hon var gravid

För att berätta för Douglas köpte hon en kaktus till Douglas och skrev ”Our family is growing” och för resten av familjen avslöjade hon nyheten genom att sätta på Atticus en t-shirt med texten ”Jag ska bli storbror”.

Stort grattis – 2021 bjuder alltså på mycket kul att se fram emot för familjen Parnevik!

Foto: Instagram/TT

LÄS MER:

Penny Parnevik om förlossningen: “Värsta smärtan jag känt”

Familjen Parnevik säljer lyxvillan i Florida – för galna utgångspriset

Mer läsning

Femina