Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pernilla Wahlgren visar upp köket i nya lyxiga villan – första bilderna

22 jun, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Pernilla Wahlgren visar upp köket i nya lyxiga villan – första bilderna
Pernilla Wahlgren har köpt en tomt, och just nu pågår arbetet med att bygga hennes drömvilla. Nu visar hon upp skisserna på hur köket kommer att bli i det nya huset.
Annons
TV: Se 5 saker som du kanske inte visste om Pernilla WahlgrenBrand logo
TV: Se 5 saker som du kanske inte visste om Pernilla Wahlgren

Vi har fått följa Pernilla Wahlgrens vardag i den gröna villan på Lidingö i flera säsonger av Wahlgrens värld. Men planen är att hon ska lämna villan, för att flytta in i en annan. I realityserien har vi kunnat se att Pernilla lagt vantarna på en ny tomt på Lidingö, där hon nu ska bygga sitt drömhus.

– Det är ett jätteprojekt. Jag vet hur jag vill ha det, och har satt ihop en moodboard med det finaste kök, vardagsrum och fasad jag kan tänka mig. Det kommer önskemål från barnen också – Benjamin vill ha gym och plats för flygel, Bianca vill ha en pool, har hon tidigare sagt till Expressen.

Annons

Så kommer Pernilla Wahlgrens nya hus att se ut

I början av juni delade hon med sig av sin glädje över att bygglovet äntligen var klart.

”ÄNTLIGEN!!! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna - & om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1år...!!”, skrev hon då och delade bilder på skisser över hur huset kommer att se ut.

Och Bianca fick sin pool!

Visar upp nya köket

Ja, om allt blir som det tänkt blir det inget litet hus som Pernilla kommer att flytta in i, och inte en liten (eller trist) tomt för den delen heller.

Annons

Nu delar hon med sig av ytterligare bilder på skisser från villan, och den här gången får vi en inblick i hur köket kommer att se ut.

”Om jag kommer älska att hänga i mitt kommande kök…?! Svar JA!!”, skriver Pernilla samtidigt som hon visar upp det rymliga köket, där färgerna går i grått och vitt.

Och nog är det inte bara Pernilla själv som gläds åt hus det kommer att se ut i huset. Bland kommentarerna är det många som imponeras av köket.

”Kommer jag att hänga i ditt kök, och älska det? Jaaa”, skriver Hanna Hedlund, och Kristin Kaspersen skriver: OMG!!! Magiskt!!!”.

Annons