Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Pernilla Wahlgrens kärlek Christian Bauer om relationen till Benjamin

25 aug, 2021 
Pernilla Wahlgren har hittat kärleken i pojkvännen Christian Bauer, och efter att ha blivit ihop har de två umgåtts flitigt.
Nu avslöjar Christian relationen till Pernillas son, Benjamin Ingrosso.
– Superglad för mamma. Hon är nykär och jätteglad, har Benjamin Ingrosso sagt om relationen.
Annons
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Christian Bauer som du kanske inte visste

Pernilla Wahlgren hade varit singel i många år när hon till slut träffade sin kärlek Christian Bauer. Efter en tid av hemliga dejter valde Pernilla Wahlgren att bekräfta relationen i slutet av maj, med en bild på Instagram, där hon inte visade upp pojkvännens ansikte.

I sin podcast Wahlgren och Wistam, som hon har med vännen Sofia Wistam, har hon berättat om lyckan hon känner över att vara nykär i sin kille.

– Jag är väldigt väldigt glad för mig själv ska jag säga. Jag är så glad och lycklig över mig själv att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag har så trevligt konstant, har hon sagt i podcasten.

Barnens dom mot Christian Bauer

Familjen Wahlgren är som de flesta vet en väldigt tajt familj, som umgås mycket med varandra. Därför har det säkert varit viktigt för Pernilla att även hennes barn ska tycka om hennes nya pojkvän. Dottern Bianca Ingrosso har i sin vlogg hyllat Christian Bauer till skyarna, och kallat honom för ”en gud”.

Annons

– Han är så trevlig, han är så härlig han är så skön, han är så snygg. Och det var första kvällen som vi träffade honom allihopa, berättade Bianca Ingrosso i en video på Youtube i juni.

Benjamin Ingrosso har också visat att han är glad för sin mammas skull, att hon har hittat kärleken.

– Superglad för mamma. Hon är nykär och jätteglad, har han sagt till Expressen.

Nu visar Christian Bauer upp vad han känner för Pernillas familj, och han verkar vara inställd på en långvarig relation. På Bauers Instagram Story har han visat en bild där han och Benjamin poserar ihop för en bild, och lagt in hashtaggen ”we are family”. Bilden har Benjamin sedan repostat på sin Instagram, inför hundratusentals följare.

Annons