Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Peter Settman om distansförhållandet med fästmön Carmen

17 okt, 2022 
AvFelicia Hovryd
FotografTT
Peter Settman
Peter Settman pendlar mellan fästmön i USA och sönerna i Sverige. Nu berättar han hur avståndet och resandet påverkar relationen med Carmen Navis.
Annons
4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemligaBrand logo
4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga

Peter Settman, 53, har i över 30 år underhållit svenska folket och har genom åren varit skådespelare, programledare och producent. Bland annat har vi sett honom i Ronny och Ragge, och så har han både varit programledare och producent för Melodifestivalen.

Nu berättar Peter om hur distansförhållandet funkar med amerikanska fästmön Carmen.

Så träffades Peter och fästmön Carmen

Efter skilsmässan från ex-frun Anna Settman 2019 hittade Peter kärleken igen, denna gången i amerikanskan Carmen Navis, 41. Det var på jobbet som paret träffades då Carmen är scenograf och efter ett tag växte kärleken fram.

– Först var det en vänskaplig relation men senare, efter min skilsmässa, träffades ett större gäng från jobbet en kväll. Då fanns hon där och vänskapen utvecklades till ett mer känslomässigt plan. Vi började helt enkelt att träffas, säger Peter i en intervju med Hemmet Journal.

Peter har sedan tidigare fyra barn från tidigare relationer. De två äldsta sönerna Oscar och Elis har Peter tillsammans med den tidigare sambon Sara Carlsson och tillsammans med ex-frun Anna Settman fick han yngsta sönerna Simon och Erik.

Annons

På nyårsafton för två år sedan tog paret nästa stora steg i sin relation och idag är Peter och Carmen förlovade.

Peter om distansförhållandet

Sedan sex år tillbaka har Peter pendlat mellan Sverige och USA där han har bott till och från. Peter är i USA några veckor och bor tillsammans med fästmön Carmen i deras lägenhet i Los Angeles, sedan åker han hem till Sverige några veckor för att fokusera och umgås med sönerna.

Upplägget att pendla över Atlanten är något som Peter tycker funkar bra för tillfället, men att ha ett distansförhållande tär på relationen.

– Carmen och jag är ofta borta från varandra i flera veckor åt gången. Avståndet får oss att upptäcka varandra igen och bli nykära, men för husfridens skull skulle jag uppskatta om det inte blev så långa perioder från varandra. Först när vi ses känner vi en wow-känsla men andra dagen bråkar vi nästan jämt, berättar Peter i intervjun.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Svårt att kommunicera? 5 tips på effektiva lösningar för dig och din partnerBrand logo
Svårt att kommunicera? 5 tips på effektiva lösningar för dig och din partner
Annons