Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Petra Medes gravidstil i tv – se alla otroliga looks här

25 maj, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
petra-mede-gravidstil
I programmet Let’s dance har tittarna inte bara fått följa kändisarna dansa sig fram till prispallen. Man har även fått chansen att se gravida Petra Mede i de mest förtjusande klänningar. Missade du någon? Oroa dig inte, alla finns att se här!
Annons
TV: 5 saker du vill veta om Petra MedeBrand logo
TV: 5 saker du vill veta om Petra Mede

Just nu är gravida Petra Mede, 52, aktuell med nya boken Svindlande höjder i Blackeberg, och vi har sett henne stråla som programledare de senaste lördagarna i Let’s dance och nu rullar hon återigen i rutan i det nya tv-programmet Hjulet. Utöver detta är Petra Mede just nu höggravid och väntar sitt andra barn.

Och under våren har Let’s dance-tittarna fått se hur Petra Medes mage växt sig större och större, och nu väntar vi bara på det lilla livet som är beräknad att komma till världen kring midsommar. Petra Mede är sedan innan mamma till dotter Adeline som idag är nio år. Dottern har hon ihop med exet Mattias Günther. Sitt andra barn skaffar hon nu på egen hand.

Annons

Spana in Petra Medes gravidstil i Let’s dance

Inte bara att tittarna fått se hur magen växt under resans gång, under varje veckas sändning har stylistteamet från Let’s dance klätt upp henne i den ena vackra dressen efter den andra. Nu har vi samlat alla hennes looks från programmet här, och vi kan meddela att det är en kavalkad av galaklänningar hon visat upp!

Resan började i en ljusblå kostym, där hon dolde sin gravidmage. Men efter avslöjandet om att baby nummer två var på G, valde hon att visa upp magen i klänningar i både guld och limegrönt!

I början av säsongen matchade de folkkära programledarna i vitt.

Annons

Let’s dances radarpar om David Lindgren och Petra Mede spexar mer än gärna på scenen.

Efter den vita långa satindrömmen blev det denna guldblåsa matchat med stora örhängen.

Annons

Ljusblå paljettklänning med krage och stram knut får tummen upp.

Klänningen nådde ända ner i marken, men tack och lov snubblades det inget.

Annons

Ungefär halvvägs in i programmet får hon denna röda och tighta klänning med slits.

I programmet som sänds live fick tittarna verkligen följa hennes gravidresa, och här i den röda klänningen får magen lysa.

Annons

I mitten på april under programmet fick Petra Mede klä sig i en svart blåsa som matchades med långa örhängen, och samtidigt fick David Lindgrens vita kostym stå för kontrasten.

Här under semifinalen ser vi en turkos dröm med vida transparenta ärmar, den strama knuten är tillbaka och Petra Mede strålar som aldrig förr.

Annons

Under finalen fick hon klä sig i denna mycket, mycket gröna paljettklänning med tillhörande cape. Vi säger bara WOW!

Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Se också: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022Brand logo
Se också: Kändisar som är gravida och ska få barn 2022

Foto: TT

Annons