Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Petra Nordlund försvann från TV4 – så lever hon i dag

26 mar, 2021 
Petra Nordlund var en av TV4:s främsta reportrar och ett vanligt ansikte i tv-rutan.
Men plötsligt försvann hon från rampljuset.
Det här hände med Petra Nordlund – så här lever hon i dag!
Annons
5 av de roligaste misstagen i NyhetsmorgonBrand logo
5 av de roligaste misstagen i Nyhetsmorgon

För alla som tycker om att kolla på TV4 är Petra Nordlund McGahan ett minst sagt välbekant ansikte i tv-rutan. Under många år var hon en av programledarna för populära Nyhetsmorgon, och hon har också arbetat som nyhetsankare.

Men för några år sedan försvann Petra från tv. Hon valde nämligen familjen framför karriären, och flyttade till England tillsammans med maken Peter McGahan och deras barn. Peter och Petra har barnen Fred, 16, Björn, 12, och Anders, 9 tillsammans. Hon är också bonusmamma till Peters barn från en tidigare relation, Henry, 21, och Julien, 19.

– Här drar jag runt hushållet, det är ganska mycket med det med skolor och sådant, har hon berättat för Expressen.

Petra Nordlund hoppar in på TV4 emellanåt

Men Petra Nordlund har inte lämnat tv-karriären helt bakom sig, utan har också kvar en lägenhet i Stockholm som hon använder när hon åker till Stockholm och jobbar med jämna mellanrum. Hon hoppar dels in på moderkanalen TV4, och har också haft uppdrag på Expressen.

– Jag jobbade ganska mycket på TV4 fram till för två år sedan, med inhopp i ”Nyhetsmorgon” och på Nyheterna och så där. Det har varit mindre på sista tiden men jag tänker försöka jobba lite mer nu framöver, jag ska jobba lite nu i slutet på året på TV4, sa Petra Nordlund i intervjun med Expressen 2019.

Under sommaren 2020 kunde man se Petra Nordlund göra ett inhopp på TV4 under semestertiderna.

Petra Nordlund 2018.
Annons