Det råder babyboom i influencer-världen! Under sommaren blev både Kenza Zouiten och Michaela Forni mammor och för närvarande väntar även branschkollegorna Ellen Bergström och Janni Delér tillökning. 

Nu kan ytterligare ett namn läggas till på den listan – i dag avslöjade nämligen Petra Tungården att också hon är gravid.

I ett nytt blogginlägg som sprudlar av lycka berättar 31-åringen om det omvälvande ögonblicket då hon plussade på graviditetstestet:

”Stod nervös och stampade på marmorgolvet med foten och blängde på stickan som aldrig blev klar, de minutrarna kändes som en evighet. När korset framträdde klarblått skrek jag nästan till av chock. Sedan minns jag att jag kollade upp i spegeln och log hysteriskt. Samtidigt som jag var i totalchock. Helt surrealistisk situation”, bloggar Petra och fortsätter:

”Markus satt i soffan utanför och kollade på Nyhetsmorgon, omedveten om att hans liv bara några minuter tidigare förändrades helt. Jag tänkte på massa fina saker att säga, men blev så nervös. Jag bänkade mig bredvid honom och började skruva på mig. Tillslut fick jag fram att det var något jag ville berätta. På hans min att döma trodde han att jag var allvarligt sjuk, då jag hörde hur seriös och allvarlig jag lät på rösten. Och mitt i allt fick jag spatt och nästan sulade graviditetstest på honom och med världens bredaste leende pressade jag ut orden: ”Vi ska få en bebis!!!!”

Då kommer Petra Tungårdens bebis

Den lilla bebisen, som för närvarande har arbetsnamnet P3, beräknas komma till världen i vår:

”HERREGUD!!!!!!!! I maj kommer den lilla köttlimpan att göra entré och förändra livet för alltid. Nu är jag i vecka 14 (imorgon 15), och en liten bula börjar kika fram. Efter stora måltider känns det redan som jag är gången i nionde månaden, men det är nog matens förtjänst och inte P3’s ”, tillägger influencern i inlägget.

Petra har även delat den glada nyheten på Instagram, i ett inlägg som redan fått tusentals likes.

Stort grattis, Petra och Markus!

Läs mer:

Därför bor inte Nour och Henrik ihop trots nyfödda bebisen

Foto: Eero Hannukainen//TT//Petra Tungården//Instagram

Mer läsning

Femina