Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Premiär för Mia Skäringers nya tv-program Holy Mary!

16 maj, 2018 
Efter "Mia & Klara" och "Mia på Grötö" får Mia Skäringer ett helt nytt tv-program. Nu har "Holy Mary" premiär på Viafree.
Annons

Är du ett fan av Mia på Grötö och podcasten Skäringer/Mannheimer kommer du förmodligen att älska Mia Skäringers nya tv-program, Holy Mary, som precis haft premiär.

Programmet beskrivs som ett ”spontant program med möten runt mat och musik”. Gäster är kända profiler som Nino Ramsby, Anna Mannheimer och Christian Kjellvander. Även Ann Westin, Kaliffa, Motoboy, Linnea Olsson, Cissi Wallin, Mikael Dalén, Julia Frej, Matilda Sjöström och Claes Classon kommer att gästa Holy Mary.

Holy Mary sänds på streamingtjänsten Viafree, som är Viaplays gratistjänst. Du kan alltså se programmet utan att behöva teckna ett abonnemang.

Mia Skäringers nya tv-program Holy Mary

Trots att programmet är ett slags intervjuprogram, liksom Mia på Grötö, finns det en del skillnader programmen emellan.

Annons

– Mycket mera orepat, spontant och ruffigt. Vi fångar stunden och nya oanvända miljöer, har Mia förklarat för Dagens Media.

Det första avsnittet gästas av artisten och konstnären Nino Ramsby. Det blir ett känslosamt möte.

– Det blir så klart en stark historia. Sen är Mia Skäringer överlag en väldigt härlig person som går in med själ och hjärta i samtalen och det märks, säger Susanne Nylén som är pressansvarig för Holy Mary.

Mia Skäringers nya tv-program Holy Mary

Läs mer om Mia Skäringer:

Foto Viafree/MTG

Artikeln publicerades först på ELLE.

Annons