Nyligen publicerades det en härligt julig familjebild på prins William, hertiginan Kate och deras tre barn – prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis – på familjens Instagramkonto, Kensington Royal. Familjen sitter framför brasved och är klädda i matchande stickade tröjor och jeans.

”Hertigen och hertiginnan är glada att dela med sig av en ny bild på deras familj, som är med på deras julkort i år”, skriver man till bilden.

Men förutom att det är en söt bild på den kungliga familjen, så är det särskilt en detalj som fått många att reagera. Femåriga prinsessan Charlotte är nämligen omisskänneligt lik gammelfarmor, drottning Elizabeth.

”Lilla prinsessan Charlotte ser ut precis som hennes majestät”, skriver en person.

”Charlotte ser ut precis som drottningen”, tycker en annan.

En tredje tycker att Charlotte i stället börjar bli allt mer lik sin pappa.

”Hon såg mer ut som den äldre drottningen när hon var yngre. Sen har hon blivit mer och mer lik William. Nu är hon en mix av dem båda”.

En annan har en bra analys av hela familjen.

”George ser ut som Dianas sida, Charlotte ser ut som drottningen och Louis ser ut som Kate! Vacker familj”, tycker personen.

Prins William hyllar sjukvårdspersonalen

På familjens julkort till sjukvårdspersonalen på NHS, Nation Health Service, runt om i landet står det: ”Till all fantastisk personal hos NHS. Vi önskar en en god jul och ett gott nytt år”.

Prins William har också skrivit en personlig hälsning.

”Vi kan aldrig tacka er nog för den hängivenhet och de uppoffringar ni har gjort det här året. Vi är för evigt tacksamma” skriver prinsen på kortet som är signerar med William och Catherine.

Läs mer:

Kolla in prislappen på kronprinsessans nya örhängen – från H&M

5 gånger prinsessan Diana bröt rejält mot de kungliga reglerna

Kungliga julkort genom åren – bilderna som gör oss riktigt nostalgiska