Artikeln innehåller reklamlänkar

Prinsessan Sofia har inte gjort så många officiella uppdrag sedan hon och Carl Philip berättade att de väntar barn igen. Men nu är hon tillbaka vid Carl Philips sida och visst skymtar vi gravidmagen under den blommiga klänningen!

I går närvarade paret vid invigningen av organisationen Friends konferens på Mall of Scandinavia i Stockholm. Under förmiddagen lyssnade prinsparet till ett seminarium med Donna Cross, en professor från Australien, prisad för sin forskning om mobbing, nätmobbning och psykisk ohälsa bland skolungdomar.

Mobbing är en personlig fråga för prinsparet. Både efter att själva ha blivit utsatta för näthat. Men även eftersom de är föräldrar.

– För att lyckas måste vi fråga oss hur vi själva uttrycker oss. Våra val spelar roll. Vill vi ändra hur barn behandlar varandra måste vi förändra oss själva, sa Sofia.

Hon fortsatte:

– Det är varje förälders stora rädsla att deras barn ska bli mobbat eller mobba någon annan.

Foto: & Other Stories

Prinsessan Sofia, som alltså väntar parets andra barn, valde svensk design dagen till ära – hon bar en ny virkad klänning från & Other Stories: Floral Crochet Dress för 1 250 kr.

Här kan du shoppa klänningen! (länk till butik)

Om att vänta barn igen sa prinsessan:

– Det känns självklart fantastiskt, vi ser fram mot det och jag mår bra.

Foto: IBL
Artikeln publicerades ursprungligen på Svenskdam.se.

Läs även:

Prinsessan Sofia är gravid igen

10 gånger kronprinsessan Victoria valde svensk mode

Prinsessan Sofia bar topp från Hannah & Amandas klädmärke

Artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

Mest läst