Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Quiz: Vad handlar rubrikerna om, egentligen?

24 sep, 2021 
AvEmma Castman
Magdalena Graaf ler in i kameran
Hur bra koll har du på nöjesvärlden? Testa dina kunskaper i quizet som går ut på att para ihop rätt rubrik med rätt händelse!
Annons
6 kändisuppbrott vi minnsBrand logo
6 kändisuppbrott vi minns

Peg Parnevik bekräftar uppbrottet från Filip Lamprecht” och ”Jennifer Anistons tårar efter tuffa insikten under Vänner-återföreningen” är två exempel på rubriker som prytt landets nyhetssajter det senaste året. Den första handlar (inte helt oväntat) om att Peg Parnevik och Filip Lamprecht bekräftat att de gjort slut, och den andra, som är mer svårtydd, syftar till känslorna kring åldrande som Jennifer Aniston kände under inspelningen av Friends: The reunion.

Vissa rubriker är svårare att tolka än andra, och många gånger krävs ett vant nöjesöga för att lista ut vad saker och ting handlar om utan att läsa hela texten. Så, hur bra koll har du på artister, skådisar, reality-profiler och influencers egentligen? I det här testet sätts dina kunskaper på prov på riktigt...

Test: Hur bra koll har du på nöjesnyheter?

Testet går ut på att du får se sex olika nyhetsrubriker som publicerats hos oss och på våra systersajter. Bakom varje rubrik gömmer sig en välkänd och omdiskuterad nöjeshändelse, frågan är om du kan lista ut vilken historia det rör sig om genom att bara se överskriften? Upp till bevis, och lycka till!

Foto: TT

Annons