Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Reese Witherspoons dotter Ava Phillipe är en kopia av henne

09 dec, 2020 
AvAino Oxblod
FotografKristina Bumphrey/StarPix for HBO/REX/TT.
Oscarsbelönade Hollywoodstjärnan Reese Witherspoons dotter Ava Phillippe har vuxit upp – och de två är så oerhört lika varandra.
På en ny bild poserar mor och dotter med matchande jultröjor, och får fansen att reagera på hur de ser ut som kopior.
Annons
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
6 kändisbarn som har gått i sina föräldrars fotspår

Hollywoodikonen Reese Witherspoon, 44, var gift med skådespelaren Ryan Phillippe 1999 till 2008, och exparet fick barnen Ava och Deacon tillsammans. Men när det kommer till dottern Ava Phillippe, som hunnit fylla 21 år, är det svårt att se att Ryan Phillippe hade något med saken att göra överhuvudtaget – hon är nämligen en kopia av mamma Reese Witherspoon.

Ända sedan dottern började komma upp i övre tonåren har kommentarerna om hur lika de två är varandra haglat in på Walk the line-stjärnans Instagram så fort de visat sig på samma bild. Men nu när de två poserar ihop klädda i matchande jultröjor på Reese Witherspoons sociala medier är likheten tydligare än någonsin.

”Okej. Det är 100 procent sant att jag behövde böna och be för att få henne att ha på sig en matchande jultröja... men är det inte SÖTT?!”, skriver Reese Witherspoon till bilden, och avslutar med hashtaggarna ”För min skull” och ”Det är en mamma-grej”. De två har också likadana muggar och samma röda läppstift på den stämningsfulla bilden.

Annons

Stjärnornans hyllningar till Reese Witherspoon

Kommentarerna lät sig inte vänta.

”Jag ser dubbelt!”, skriver en person.

”Tack för att du taggade bilden så att jag kan se vem som är vem”, skriver en annan.

”Kom igen! Tvillingar! Så vackra kvinnor, älskar älskar älskar”, skriver skådespelaren och sminkmogulen Drew Barrymore.

Andra stjärnor som Selma Blair, Jennifer Garner och Jessica Alba hyllar också duons bild bland kommentarerna, som har gillats 1,9 miljoner gånger och fått tusentals kommentarer.

Läs mer:

Annons