Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Renée Nyberg ska bli mormor – dottern Emma väntar sitt första barn

12 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Renée Nyberg ska bli mormor – dottern Emma väntar sitt första barn
Familjen växer, till Renée Nybergs stora glädje. Den äldsta i hennes barnaskara ska bli mamma, och Renée ska bli mormor!
Annons
5 saker om Renée Nyberg som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Renée Nyberg som du kanske inte visste

Den folkkära programledaren Renée Nyberg är mamma till tre. Barnen Emma Zachrisson och Tom Zachrisson som idag är 26 respektive 21 år, fick hon under äktenskapet med Jan Zachrisson. När Renée separerade från Jan år 2003 föll hon senare för programledarkollegan David Hellenius, och blev då också mamma till Leo Hellenius som idag är 15 år gammal.

”När man fyller 50 blir det inga fler barn”

Idag kilar hon fortfarande stadigt ihop med David Hellenius, men några planer på att skaffa fler barn har de inte.

– När man fyller 50 då blir det inga fler barn, då blir det en ny tid i livet... Barnen börjar alla bli lite större. Det blir ett roligare liv, har den idag 55-åriga Renée tidigare sagt till Expressen.

Dottern Emma Zachrisson är gravid

Och nu väntar familjen på tillökning! Den här gången är det Renées dotter Emma som väntar barn, och Renée ska bli mormor åt sitt första barnbarn. Det berättar hon nu när hon gästar Titti Schulz i P4 Extra.

När Titti frågar vad hon ser fram emot just nu svarar hon:

– Det jag mest av allt ser fram emot, det är att jag ska bli mormor, säger Renée i radioprogrammet, skriver nöjessajten Hänt.

Planen inför ett liv med barnbarn är att hålla sig stark, så att hon kan hänga med dem runt på äventyr.

– Otrolig lycka! Faktum är att för ett antal år sen sa jag att jag måste bli stark. Just för att jag ska kunna stå på Åreskutans topp för att kunna säga: ”Kom nu ungar så kör vi”. Just med barnbarnen, säger Renée vidare i radio programmet.

Renée nyberg och dottern Emma
Renée Nyberg och dottern Emma som nu väntar sitt första barn.

Under kvällen får vi se Renée i rutan igen när den åttonde säsongen av Renées brygga har premiär, och sänds på TV4 klockan 20.00.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons