2020 har varit ett minst sagt händelserikt år för Rickard Olsson. I februari gick programledaren ut och berättade att han åkt fast för rattfylla, efter att ha kört bil morgonen efter en sen festkväll.

Två månader senare valde han att lämna Bingolotto och TV4, och i stället bli radiopratare på kanalen Star FM.

Men som om inte det räckte – den 12 juni gifte han sig med kärleken Giselle Essé Hyvönen, under en intim ceremoni på Bank hotell i Stockholm. Paret hade då varit tillsammans i ett drygt halvår.

– Livet som äkta make är som att komma hem. Det är som en schlager, det är som ett gift. Jag är så jävla glad, äntligen har jag fått en stor familj. Vi har dessutom restaurerat nästan hela huset. Så det är ett helt nytt hus, en helt ny familj och en underbar fru. Det känns verkligen, säger Rickard Olsson-Essé.

Rickard Olsson byter namn efter bröllopet: "Härligt"

Rickard, som har en dotter från ett tidigare förhållande, har nämligen fått två bonusbarn genom sin nyblivna hustru. Han har också passat på att uppdatera sitt namn, till att också ha hennes efternamn Essé.

– Ja, jag tyckte att det var härligt att göra det när vi gifte oss. Min hemsida heter ju rickardolsson.se, så då blir det ju för- och efternamn. Haha! Att gifta sig, göra om huset och lägga till ett efternamn, det är väl att visa att man är hör ihop, säger Rickard Olsson-Essé i Aftonbladet.

Än har han inget sug på att lämna kärleksbubblan och komma tillbaka till tv-rutan – han trivs bättre i radio för tillfället.

– Nej, inte än faktiskt. Jag har inte heller gjort tv för att synas. Man vill ha någonting att förmedla. Sedan är det klart man gör mycket mer avtryck i tv än i radio. Men i tv räcker det att ha fel slips så slutar folk att lyssna.

Läs mer:

Mixa svart och vitt – så stylar vi färgerna i vinter

Adeles oväntade drag – efter kroppsändringen

Lisa första kvinnan som blir avrättad sedan 1953

Utvald läsning

Femina