Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Robert Wells barn har vuxit upp – så ser de ut i dag

16 apr, 2021 
Robert Wells barn har vuxit upp.
Robert Wells och hustrun Maria må ha gift sig 2010, men hade varit tillsammans många år innan dess, och dessutom hunnit få två söner tillsammans.
Nu har sönerna Oscar och Theodor vuxit upp och gått i pappas kreativa fotspår.
Så här ser Wells-sönernas liv ut i dag!
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Robert Wells är Sveriges kändaste och folkligaste pianist. I många år spelade han piano i Så ska det låta tillsammans med Anders Berglund, och turnerade världen över med sitt framgångsrika showkoncept Rhapsody in rock. Rhapsody in rock fyllde 30 år 2019, och har genom åren gästats av artister som Johnny Logan, Björn Skifs och Tommy Körberg, samt turnerat inte bara i Sverige men även i länder som Kina.

Bakom kulisserna har Robert levt ett stilla familjeliv med sin kärlek Maria och deras två söner, Oscar och Theodor.

Robert Wells med familjen 2009.
Robert Wells med familjen 2009.

För Hemmets journal har Maria berättat om de dramatiska omständigheterna som rådde när sonen Theodor kom till världen alldeles för tidigt och med akut kejsarsnitt. Traumat efter sonens förlossning påverkade Maria Wells under lång tid.

Annons

– Allt som hände kring förlossningen gjorde att min kropp ställde in sig på en dödskamp. En jättetuff tid följde, det var som att min kropp förberedde sig på att dö. När Teddy blev ett år kunde jag slappna av, Men kroppen mindes och jag fick ångest, hade yrsel, svårt att andas, fick för mig att jag hade dödliga sjukdomar, och det tryckte över bröstet, har hon berättat för tidningen.

Wells-familjen 2012.
Wells-familjen 2012.

Så lever Robert Wells söner Oscar och Theodor i dag

Men allt gick till slut bra för både Maria och sonen, och i dag är båda Wells-bröderna 23 respektive 24 år gamla. De båda två verkar också ha gått i sin pappas fotspår och valt kreativa banor, även om de har gjort det på lite olika sätt.

Oscar Wells har satsat på dans och musikal, och visar upp karriären och sina danssteg på Instagram. Han har uppträtt i musikaler, och varit showande artist på semesterresemål som Mallorca.

Så här såg Oscar ut 2019

Lillebror Theodor Wells studerar musikproduktion i Brighton i England, och verkar vilja satsa på en karriär som musiker, låtskrivare eller producent.

Så här såg Theodor ut 2018

Annons