Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Robin Bengtssons längtan med Sigrid – efter bilden

18 jan, 2021 
AvAino Oxblod
FotografJessica Gow/TT.
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson.
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson hittade kärleken hos varandra när de dansade ihop i Let's dance 2019.
I dag är paret sambos och Sigrid bonusmamma åt Robins son – men redan för ett år sen åkte de på familjesemester tillsammans, något de nu saknar.
"Åh nu längtar man tillbaka”, skriver Robin Bengtsson till bilder från resan.
Annons
De har vunnit Melodifestivalen 2010-2020Brand logo
De har vunnit Melodifestivalen 2010-2020

Det var i Let's dance 2019 som Sigrid Bernson parades ihop att dansa med artisten och Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson – och tur var väl det. Paret, som både var nyblivna singlar när de började träna ihop, hittade snabbt kärleken i varandra. Sigrid Bernson hade då blivit dumpad av exet Samir Badran kring nyår samma år, medan Robin Bengtsson hade brutit förlovningen med Jennie Salte, som han varit ihop med när han vunnit Melodifestivalen 2017.

De valde dock att hålla sin kärlek hemlig fram till julafton 2019, då de publicerade en bild på Instagram där de pussades.

I dag verkar paret vara kärare än någonsin – de har köpt hus tillsammans, och Sigrid Bernson är bonusmamma till Robins son från en tidigare relation, Wille.

Sigrid Bernsons mysiga resa med Robin Bengtsson

Under sin tid tillsammans har de hunnit med mycket, och för ett år sen, kort efter att de gått ut med sin kärlek offentligt, åkte den lilla familjen på solsemester till Thailand, något de nu längtar tillbaka till efter ett år utan möjlighet att resa utomlands.

Annons

Sigrid Bernson publicerade i helgen ett inlägg på Instagram med flera bilder från den härliga och varma resan med Robin Bengtsson och hans son.

”Soliga minnen! Koh Lanta för exakt ett år sen på dagen”, skriver Sigrid Bernson som kommentar till bilderna, tillsammans med en liten palm-emoji.

På den första bilden sitter Sigrid Bernson i bikini på en gunga gjord av en trästock, med fötterna i sanden och havet bakom ryggen. På den andra bilden sitter Robin Bengtsson och sonen uppe på en trädstam nära vattenbrynet och dinglar med benen, och den tredje bilden visar sonen på stranden också.

Bilderna gör nog att många människor blir resesugna – och så även Robin Benbgtsson.

”Åh nu längtar man tillbaka”, skriver artisten till bilderna, och avslutar med flera kärleksfulla emojis till sambon.

Läs mer:

Annons