Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Rumer Willis rörande ord till pappa Bruce Willis – efter sjukdomen

24 apr, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Bruce och Rumer Willis.
Die hard-stjärnan Bruce Willis har tvingats sluta skådespela på grund av språksjukdomen afasi. Nu stöttas han av dottern Rumer, 33.
Annons
5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
5 snackisar från veckan som gått

Tidigare i april i år kom det oväntade beskedet att Bruce Willis, 67, slutar skådespela på grund av sjukdomen afasi, som bland annat påverkar talförmågan.

Han lämnar en lång och strålande karriär bakom sig, men stora roller i filmer som Die hard, Pulp fiction och Sjätte sinnet.

Familjens ord om sjukdomen

Familjen gick på Instagram ut och berättade om situationen.

”Till Bruce fantastiska supportrar vill vi som familj meddela att vår älskade Bruce har haft problem med hälsan och har nyligen diagnostiserats med afasi, vilket har påverkat hans kognitiva förmågor. Som ett resultat av detta och efter mycket övervägande har Bruce bestämt sig att avsluta karriären som betytt så mycket för honom”, skriver familjen i inlägget, och tillägger:

Annons

”Det är en mycket utmanande tid för oss som familj och vi uppskattar verkligen er fortsatta kärlek, omtänksamhet och stöd. Vi går igenom detta som en stark familj, och ville ta med oss hans fans eftersom vi vet hur mycket han betyder för er, precis som ni gör för honom”.

Bruce Willis exfru Demi Moore, som han var gift med mellan 1987 och 2000, delade också inlägget. De fick under sitt förhållande tre barn ihop: Rumer Glenn Willis, född 1988, Scout LaRue Willis, 1991, och Tallulah Belle Willis, född 1994.

Han har också två barn tillsammans med sin nuvarande från Emma Heming. Mabel Ray Willis och Evelyn Penn Willis heter de och är födda 2012 respektive 2014.

Dotterns fina stöd till pappan

Och sedan besked kom har familjen visat sitt stöd för Bruce Willis flera gånger.

”Jag älskar dig pappa, till månen och tillbaka. Tack för att du lär mig att vara fånig. Jag älskar att få skratta med dig”, skrev nyligen dottern Rumer och delade en gammal barndomsbild på sig själv, pappan och lillasystern Scout LaRue.

Hustrun Emma Heming har också visat upp stödet som hennes make och familjen fått av fans. I ett inlägg delar hon ett serietidningsomslag som någon skickat.

”Empati, medkänsla och uppskattning finns verkligen. Tack för all er fortsatta lärlek och för att ni delar med er”, skriver hon till bilden.

”Som min make skulle säga: ‘Den ramar vi in’”.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons