Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Elvira fick sista rosen av Bachelor-Simon – så är relationen i dag

09 jan, 2023 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografTT
Simon Lindström, Elvira Svensson, Bachelor
Under förra säsongen av Bachelor blev Elvira Svensson och Simon Lindström ett par.
Förhållandet höll inte, men nu berättar ungkarlen om hur deras relation ser ut i dag.
Annons

Under slutet av Bachelor 2021 valde Simon Lindström att ge sin sista ros till Elvira Svensson – och hon tackade ja. De flög hem till Sverige och dejtade i hemlighet för att inte avslöja hur programmet skulle sluta.

Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-programBrand logo
Olyckorna vi minns i våra favorit-dokusåpor och tv-program

Men förhållandet höll inte, och i Efter fem berättade Bachelor-Simon att det var påfrestande för paret att inte kunna visa upp sin kärlek.

Därför tog det slut mellan Simon och Elvira

Och även om det inte var avsaknaden av de lyxiga dejterna som gjorde att det till sist inte fungerande, så var det jobbigt för dem att inte kunna gå ut alls.

– Det hade absolut inget med dejterna att göra, för det enda man längtade hem till var en mysig tacokväll hemma framför tv:n utan kameror. Men det var absolut en faktor, vi kände av en friktion och frustration. Vi kom liksom inte framåt som par, sade Simon Lindström när han gästade Efter fem då och fortsatte:

Annons

– Hon har ju en hund. Vi fick ju inte vistas offentligt, så vi fick sitta och trycka hela sommaren i en lägenhet mer eller mindre. Vi åkte ut till Elviras föräldrar där det var lite lugnare, men det är svårt. Hon bodde i Halmstad hela sommaren och jag i Stockholm, då åkte man en hel helg och sågs. Och då behövde man stanna i lägenheten.

Firade nyår ihop

Det här var i november, och trots att tiden gått håller de kontakten fortfarande. De har bland annat firat nyårsafton tillsammans, något som Simon Lindström berättar för Hänt.

– Jajamen, henne blir man inte av med, säger han till nöjessajten och fortsätter:

– Nej, men vi har sedan Bachelor alltid varit goda vänner. När vi kom hem därifrån så var bland det första jag ville att hon skulle lära känna de som står mig nära. Det gjorde hon och så flyttade hon ju upp inte så långt efter. Eller ett halvår senare så det har gjort att hon har lärt känna många av mina nära och vice versa. Så vi hänger ihop i gäng så där.

Annons

Han berättar vidare att deras vänskapskretsar dragit ihop sig. Och det är inget som är jobbigt för någon av dem. Tvärtom är de goda vänner, även om de ringer och hänger varandra varenda dag.

– Vi är bara goda vänner. Och det är jag jäkligt glad för. Redan i Grekland kände jag att det här är någon som jag verkligen kan dela saker med och ha riktigt kul ihop med. Så jag är riktigt glad att jag lärde känna henne därifrån, säger Simon Lindström.

Han säger att det i dag inte finns något romantiskt mellan dem. Själv är han på fortsatt jakt efter kärleken, och går på dejter emellanåt. Än så länge verkar det inte som han har hittat någon speciell att ge en ny ros till.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons