Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Så är relationen mellan Magdalena Graafs pojkvän och hennes söner

30 maj, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Så är relationen mellan Magdalena Graafs pojkvän och hennes söner
Magdalena Graaf och Louie Marti har kilat stadigt i över ett år. Så är Louie Martis relation till Magdalena Graafs söner efter tiden ihop.
Annons

I början av 2021 gick Magdalena Graaf ut med att hon träffat kärleken på nytt. Året innan separerade hon från Filip Larsson, efter att ha tillbringat tio år ihop med honom. Mannen som Magdalena då fallit för heter Louie Marti och idag, mer än ett år senare, kilar paret fortfarande stadigt ihop.

TV: Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"Brand logo
TV: Magdalena Graaf om förlovningen med Louie Marti: "Kanske blir sommarbröllop"

Är öppna med sin kärlek

När Magdalena först annonserade ut sin nya kärlek var det med stora ord, där hon i ett blogginlägg förklarade att hon var helt golvad. Därefter har både Magdalena och Louie varit annat än sparsmakade gällande sin kärlek till varandra. Inte sällan delar de med sig av sina starka känslor på sociala medier. Senast under mors dag delade Louie med sig av sin kärlek till Magdalena.

Annons

”Chefen Magdalena Graaf. Grattis på morsdag min vackra, älskar dig. Mamma till 5 ungar. Isak, Lancelot, Tristan, Charlie och minsta 5-åringen Louie. Ses snart blir det din favorit klimpsoppa ikväll”, skriver Louie i ett Instagram-inlägg.

Bland kommentarerna dyker Magdalenas son Tristan upp med en kärleksfull hälsning.

”Önska jag kunde va där”.

”Tack till alla dina barn”

När paret firade ett år i februari delade Louie ett annat kärleksfullt inlägg om Magdalena, och i det passade han på att tacka hennes söner.

”Om jag ska förklara. Vårt förhållande. Så är det som det svenska vädret. Växlande molnigheter. Regnskurar, blandat med åska men mycket sol ibland när den vill. 2 starka karaktärer. Olika Bakrund och kulturkrock. Men oavsett vad så står vi tillsammans. Tack för ett händelserikt och vackert år i hop min Magdalena, och tack till alla dina barn. För jag får vara med eran mamma”.

Och relationen mellan Louie och Magdalena Graafs söner verkar vara god. För det är inte bara Magdalena som dyker upp på Louies sociala medier. Förra veckan delade Louie en bild av sig själv och Tristan Hedman.

Annons
Tristan Hedman och Louie Marti

Louie Martis relation med Lancelot Hedman

Och även med den äldre brodern, Lancelot Hedman, verkar relationen vara god. När Magdalena Graaf under påsken var iväg till fjällen med sina yngre söner, passade Louie Marti och Lancelot Hedman på att äta påsklunch ihop i Stockholm – och tog då en bild att skicka till Magdalena, som hon sedan visade på sin blogg.

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Se också: 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 saker om Magdalena Graaf som du kanske inte visste
Annons