Casten i den populära tv-serien One Tree Hill

Succéserien One Tree Hill hade premiär för 16 år sedan. Under nio spännande säsonger satt tittarna bänkande i tv-sofforna, men vad hände egentligen med skådespelarna i serien? Vi vet!

Sophia Bush – Brooke Davis

Bush spelade Brooke Davis i serien. Hon har dejtat flera av sina medspelare i serien och var gift med Chad Michael Murray (Lucas Scott) i fem månader. Idag jobbar hon fortfarande som skådespelare och har bland annat medverkat i tv-serien Chicago P.D, och filmer som Marshall, Acts of Violence och Incredibles 2. 

Såhär såg hon ut då:

Sophia Bush.

Sophia Bush.

Och nu!

Chad Michael Murray – Lucas Scott

Chad Michael Murray spelade hunken Lucas Scott i serien – den schyssta killen och lojala vännen. Efter serien har han bland annat medverkat i tv-serierna Southland, Chosen och senast Netflix-serien Riverdale.

Då:

Chad Michael Murray, till höger.

Chad Michael Murray, till höger.

Nu:

Hilarie Burton – Peyton Sawyer

Burton spelade populära Peyton Sawyer, cheerleadern som lyssnade på indierock. Efter serien har hon haft roller i tv-serierna Greys Anatomy, Hostages och Lethal Weapon. 

Då:

Hilarie Burton.

Hilarie Burton.

Nu:

Antwon Tanner – ”Skills”

I serien spelade Antwon ”Skills”, en av de spelare som satsade mest i basketlaget Tree Hill Ravens. Efter serien har han haft en del problem med rättvisan och dömdes bland annat 2009 för att ha sålt falska identiteter och fick sitta fem månader i fängelse. Han fick dock ordning på sitt liv och har efter det haft roller i serier som Black Jesus och Get Shorty.

Då:

Antwon Tanner, till vänster i bild.

Antwon Tanner, till vänster i bild.

Nu:

Lee Norris – Marvin ”Mouth” MacFadden

Lee Norris, till höger.

Lee Norris, till höger.

Jana Kramer – Alex Dupré

Jana Kramer dök upp lite senare i serien, i säsong åtta och ni, som Alex Dupré. Hon har nu en framgångsrik karriär som countrysångerska men har också medverkat i en del mindre filmproduktioner. 2015 gifte hon sig med Mike Caussin och har nu två barn.

Då:

Jana Kramer.

Jana Kramer.

Nu:

Tyler Hilton – Chris Keller

Hilton spelade Chris Keller, en musiker som upptäckte Haleys talang. Han har fortfarande en hyfsat framgångsrik musikkarriär och skådespelar även då och då. Bland annat spelade han Elvis Presley i Walk the Line och serien Pitch. 

Då:

Tyler Hilton.

Tyler Hilton.

Nu:

Kate Voegele – Mia Catalano

Spelade Mia Catalano, en låtskrivare och artist som släppte sitt album i serien genom Haleys och Peytons skivbolag Red Bedroom Records. Voegele fortsätter att satsa på musiken och 2017 släppte bland annat en duett med Tyler Hilton i år, When The Night Moves.

Då:

Kate Voegele.

Kate Voegele.

Nu:

James Lafferty – Nathan Scott

James Lafferty spelade Nathan Scott i serien, en kille som först gärna hamnade i problem men som sedan förvandlades till en svärmorsdröm.  Har haft roller i serier som Crisis och The Haunting of Hill House och filmen Oculus efter succén.

Då:

James Lafferty.

James Lafferty.

Nu:

Bethany Joy Lenz – Haley James

Joy Lenz spelade den ansvarstagande och seriösa Haley James i serien. När serien tog slut gifte hon sig och fick en dotter. Hon har också satsat på en musikkarriär i bandet Everly och även spelat i serier som Dexter, Colony och Grey’s Anatomy.

Då:

Bethany Joy Lenz.

Bethany Joy Lenz.

Nu:

Foto: TT

Läs mer: 

12 oväntade kändisar som har varit med i Vänner

Kändisarnas nostalgibilder – 16 underbara foton från förr