Så lever kronprinsessan Victorias ex-pojkvänner idag
Så har kronprinsessan Victoria inspirerats av drottning Silvia
1:00

Efter reklamen: Så har kronprinsessan Victoria inspirerats av drottning Silvia

(1:00)

Slå på ljud

Idag lever kronprinsessan Victoria, 45, ett kungligt familjeliv tillsammans med prins Daniel och barnen prinsessan Estelle och prins Oscar i Haga slott. Men precis som så många andra hade kronprinsessan ett kärleksliv innan det.

Kronprinsessan Victoria och ex-pojkvännen Daniel Collert på resturang Tja! i New York, 2000.

Som ung var hon tillsammans med filmproducenten Daniel Collert, 47, de träffades när kronprinsessan gick i gymnasiet. Under åren var de ett så kallat on- and off-par där de gjorde slut en period för att sedan bli tillsammans igen. Dock tog relationen slut 2002, och efter det träffade Daniel Collert Josefine Davidson, 44. I januari 2008 fick de sonen Jack Davidson Collert, 14, tillsammans. Dock lever de inte tillsammans längre, och det är oklart när separationen skedde.

Daniel Collert bor idag på Östermalm i Stockholm och är filmproducent och han har bland annat producerat filmerna Rånarna, Exit och Gangster.

Daniel Collert och Josefine Davidson med sonen på Gröna Lund, 2014.

Så lever Svante Tegnér idag – efter romansryktet

År 1996 fastnande kronprinsessan Victoria på bild tillsammans med Svante Tegnér, 47, efter en utekväll på nattklubben Sturecompagniet. Bilden blev intressant för pressen, eftersom alla var nyfikna på mannen som gjort kronprinsessan sällskap i ottan. Efter den nattliga promenaden sågs turturduvorna även ute på en fika, men relationen tog slut efter bara ett par veckor.

Kronprinsessan Victoria på uteservering tillsammans med den då påstådda pojkvännen Svante Esaijas Tegnér och några tjejkompisar, 1996.

Efter sin fling med kronprinsessan gifte sig Svante Tegnér med sin kärlek Pernilla Molin Tegnér, 44, som också kallas Pim. Idag bor paret bor på Östermalm tillsammans med sina två barn, Fred, 14, och Esther, 9.

Kronprinsessans ex-flamma Svante Tegnér med sin fru Pim och barn.

Foto: TT/Instagram

Se kronprinsessan Victorias födelsedagsklänningar genom åren
1:11

Efter reklamen: Se kronprinsessan Victorias födelsedagsklänningar genom åren

(1:11)

Slå på ljud
Mest läst